Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez’de hırsızlar börek tepsilerini çaldılar ardından tutuklandılar

ASAYİŞ 19.04.2019 - 22:15, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2752+ kez okundu.
 

Körfez’de hırsızlar börek tepsilerini çaldılar ardından tutuklandılar

Körfez’de faaliyette bulunan bir börek imalathanesine giren şahıslar, 323 adet boş börek tepsisini çaldılar. Yakalanan 2 kişi tutuklanırken, yaşları küçük olan 3 kişiye de adli kontrol verildi.

Alınan bilgi ve iddialara göre saat 22.oo sıralarında gelen ihbar üzerine Yarımca Mimar Sinan Mahallesi Metin Yüksel Caddesi’ne giden Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı resmi ve asayiş şube ekipleri, terkedilmiş halde çek-çek olarak tabir edilen hurdacı motosikletini buldu. Yapılan aramada çek-çek çuvalları içinde 123 adet alüminyum tepsi olduğunu gördüler. Daha sonra ekipler çevrede araştırma yapmaya başladıklarında bir apartmanın zemin katında ki karanlık alanda saklanmaya çalışan 2 kişi görüldü. Ekiplerle, şahıslar arasında yaşanan kovalamaca sonrasında adlarının V.G. ve R.Ö. olduğu öğrenilen iki kişi yakalandı. Yapılan sorgulama sonrasında olayda yaşları küçük olan ve suça itilmiş çocuklardan olan H.T., E.Y. ve M.T. kimlikleri tespit edildi, çalınan alüminyum tepsilerin bir bölümünün de hurdacıya satıldığı öğrenildi. Körfez’de hurdacılık yapan F.S. nin iş yerine yapılan baskında da 200 adet tepsi bulundu. F.S. ye hırsızlık mallarını satın almaktan dolayı tutanak tutulurken, sorgularının tamamlanmasından sonra adli makamlara sevk edilen V.G. ve R.Ö. tutuklanarak, Kandıra Cezaevi’ne gönderildiler. Yaşları küçük olan 3 kişi ise mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Çalınan 323 adet alüminyum tepsinin değerinin 13-14 bin lira arasında olduğu ve alüminyum olduğu için hurdacılara satılabildiği öğrenildi.
Körfez’de faaliyette bulunan bir börek imalathanesine giren şahıslar, 323 adet boş börek tepsisini çaldılar. Yakalanan 2 kişi tutuklanırken, yaşları küçük olan 3 kişiye de adli kontrol verildi.

Alınan bilgi ve iddialara göre saat 22.oo sıralarında gelen ihbar üzerine Yarımca Mimar Sinan Mahallesi Metin Yüksel Caddesi’ne giden Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı resmi ve asayiş şube ekipleri, terkedilmiş halde çek-çek olarak tabir edilen hurdacı motosikletini buldu. Yapılan aramada çek-çek çuvalları içinde 123 adet alüminyum tepsi olduğunu gördüler. Daha sonra ekipler çevrede araştırma yapmaya başladıklarında bir apartmanın zemin katında ki karanlık alanda saklanmaya çalışan 2 kişi görüldü. Ekiplerle, şahıslar arasında yaşanan kovalamaca sonrasında adlarının V.G. ve R.Ö. olduğu öğrenilen iki kişi yakalandı.

Yapılan sorgulama sonrasında olayda yaşları küçük olan ve suça itilmiş çocuklardan olan H.T., E.Y. ve M.T. kimlikleri tespit edildi, çalınan alüminyum tepsilerin bir bölümünün de hurdacıya satıldığı öğrenildi. Körfez’de hurdacılık yapan F.S. nin iş yerine yapılan baskında da 200 adet tepsi bulundu. F.S. ye hırsızlık mallarını satın almaktan dolayı tutanak tutulurken, sorgularının tamamlanmasından sonra adli makamlara sevk edilen V.G. ve R.Ö. tutuklanarak, Kandıra Cezaevi’ne gönderildiler. Yaşları küçük olan 3 kişi ise mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Çalınan 323 adet alüminyum tepsinin değerinin 13-14 bin lira arasında olduğu ve alüminyum olduğu için hurdacılara satılabildiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.