Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez’de iki başkan yardımcısı daha belirlendi

GÜNDEM 18.04.2019 - 12:02, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2151+ kez okundu.
 

Körfez’de iki başkan yardımcısı daha belirlendi

Körfez Belediyesi’nde iki başkan yardımcısı daha belirlendi. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü olan Osman Yurt ile mevcut başkan yardımcısı Levent Yılmaz’ın atamaları gerçekleştirildi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Faruk Denli ve İbrahim Çırpan’ın ardından birlikte görev yapacağı iki başkan yardımcısını daha belirledi. Mevcut başkan yardımcısı olan Levent Yılmaz ile birlikte Körfez Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten Osman Yurt’un atamaları gerçekleştirildi. OSMAN YURT ÖZGEÇMİŞ 1965 İzmit doğumlu olan Osman Yurt, Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat Bölümü mezunu. Uzun yıllardır Körfez Belediyesi’nde görev yapan Yurt, Fen İşleri Koordinatörlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve son olarak İnsan Kaynakları Müdürlüğü görevini yürüttü. Çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarında da görevlerde bulunan Yurt, evli ve 2 çocuk babası. LEVENT YILMAZ 1980 Sakarya doğumlu olan Levent Yılmaz, Kocaeli Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Fakültesi mezunu. Yılmaz, Derince Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde görev yaptıktan sonra 2017 yılında Körfez Belediye Başkan Yardımcısı görevine getirildi. Evli olan Yılmaz, sivil toplum kuruluşlarında da çeşitli görevlerde bulundu.  
Körfez Belediyesi’nde iki başkan yardımcısı daha belirlendi. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü olan Osman Yurt ile mevcut başkan yardımcısı Levent Yılmaz’ın atamaları gerçekleştirildi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Faruk Denli ve İbrahim Çırpan’ın ardından birlikte görev yapacağı iki başkan yardımcısını daha belirledi. Mevcut başkan yardımcısı olan Levent Yılmaz ile birlikte Körfez Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten Osman Yurt’un atamaları gerçekleştirildi.

OSMAN YURT ÖZGEÇMİŞ

1965 İzmit doğumlu olan Osman Yurt, Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat Bölümü mezunu. Uzun yıllardır Körfez Belediyesi’nde görev yapan Yurt, Fen İşleri Koordinatörlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve son olarak İnsan Kaynakları Müdürlüğü görevini yürüttü. Çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarında da görevlerde bulunan Yurt, evli ve 2 çocuk babası.

LEVENT YILMAZ

1980 Sakarya doğumlu olan Levent Yılmaz, Kocaeli Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Fakültesi mezunu. Yılmaz, Derince Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde görev yaptıktan sonra 2017 yılında Körfez Belediye Başkan Yardımcısı görevine getirildi. Evli olan Yılmaz, sivil toplum kuruluşlarında da çeşitli görevlerde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.