Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez'de iki otomobil kafa kafaya çarpıştı 1 ölü 2 yaralı

06.05.2018 - 14:47, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2602+ kez okundu.
 

Körfez'de iki otomobil kafa kafaya çarpıştı 1 ölü 2 yaralı

Körfez Belen Köyü yolu üzerinde meydana gelen ve iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Alınan bilgi ve iddialara göre kaza gece saat 01.00 sıralarında Belen Köyü yolunda Dereköy mevkiinde meydana geldi. Abdullah Yazıcı (46) idaresindeki plakası alınamayan otomobil ile Körfez istikametine seyrederken, direksiyon hâkimiyetini kaybetti ve karşı şeride geçerek, aksi yönden gelen otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada Abdullah Yazıcı ağır yaralı olarak kaldırıldığı Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Diğer otomobilde bulunan 2 kişinin yaralandığı kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor. Bir tersanede kaynakçı olarak çalışan ve 2 çocuk babası olan Abdullah Yazıcı’nın cenazesi memleketi olan Kastamonu Cide’de toprağa verilmek üzere yakınlarına teslim edildi.
Körfez Belen Köyü yolu üzerinde meydana gelen ve iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Alınan bilgi ve iddialara göre kaza gece saat 01.00 sıralarında Belen Köyü yolunda Dereköy mevkiinde meydana geldi.

Abdullah Yazıcı (46) idaresindeki plakası alınamayan otomobil ile Körfez istikametine seyrederken, direksiyon hâkimiyetini kaybetti ve karşı şeride geçerek, aksi yönden gelen otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.

Kazada Abdullah Yazıcı ağır yaralı olarak kaldırıldığı Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Diğer otomobilde bulunan 2 kişinin yaralandığı kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Bir tersanede kaynakçı olarak çalışan ve 2 çocuk babası olan Abdullah Yazıcı’nın cenazesi memleketi olan Kastamonu Cide’de toprağa verilmek üzere yakınlarına teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.