Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez'de intihar girişimi

YAŞAM 24.02.2021 - 18:23, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2349+ kez okundu.
 

Körfez'de intihar girişimi

Körfez Yeniyalı Mahallesi'nde yer alan Necmettin Erbakan Kültür Merkezinin çatısına çıkarak intihara teşebbüs eden şahsı oda sekreteri ikna ederek indirdi

Alınan bilgi ve iddialara göre 23 yaşındaki Ramazan G. adlı şahıs kapalı pazarın da kurulu olduğu sırada 3 katlı binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Vatandaşların uyarısı üzerine oda sekreteri Anıl Karaduman çatıya çıkıp şahısla konuşarak parasal yardım yapılacağını söyleyip ikna edip indirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri de şahsın ifadesini aldıktan sonra serbest bıraktılar. Şahsın maddi sıkıntı içinde olduğunu söylediği ancak daha önce de benzeri girişimlerde bulundu öğrenildi.  
Körfez Yeniyalı Mahallesi'nde yer alan Necmettin Erbakan Kültür Merkezinin çatısına çıkarak intihara teşebbüs eden şahsı oda sekreteri ikna ederek indirdi

Alınan bilgi ve iddialara göre 23 yaşındaki Ramazan G. adlı şahıs kapalı pazarın da kurulu olduğu sırada 3 katlı binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Vatandaşların uyarısı üzerine oda sekreteri Anıl Karaduman çatıya çıkıp şahısla konuşarak parasal yardım yapılacağını söyleyip ikna edip indirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri de şahsın ifadesini aldıktan sonra serbest bıraktılar. Şahsın maddi sıkıntı içinde olduğunu söylediği ancak daha önce de benzeri girişimlerde bulundu öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.