Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez’de İŞYERİ Kurşunlandı

ASAYİŞ 08.02.2020 - 15:12, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2155+ kez okundu.
 

Körfez’de İŞYERİ Kurşunlandı

Olay öncesinde Volkan Bozkır hakkında sosyal paylaşım sitesinde bir paylaşım yapılmış ve eski gençlik kolları başkanı itham edilmişti

AK Parti eski Gençlik Kolları Başkanı olan Volkan Bozkır’ın kardeşine ait olduğu iddia edilen iş yeri, alacak verecek meselesi nedeniyle çıkan tartışma sonrasında kurşunlandı. Alınan bilgi ve iddialara göre bir araç satışı sonrasında başlayan alacak verecek tartışması sonrasında, Körfez Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde yer alan ve A.B. ye ait olduğu öğrenilen lokmacı gece saatlerinde kurşunlandı. Olaydan sonra başlayan operasyon sonrasında saldırıdan ve tehditten sorumlu oldukları iddia edilen 3 kişi yakalandı. Yakalanan 3 kişiden Y.Z. iş yeri kurşunlamak iki kişi ise tehdit suçlaması sonrasında çıkartıldıkları adli makamlarca tutuklandılar. Olay öncesinde Volkan Bozkır hakkında sosyal paylaşım sitesinde bir paylaşım yapılmış ve eski gençlik kolları başkanı itham edilmişti. Olaya da bunun neden olduğu iddia ediliyor    
Olay öncesinde Volkan Bozkır hakkında sosyal paylaşım sitesinde bir paylaşım yapılmış ve eski gençlik kolları başkanı itham edilmişti

AK Parti eski Gençlik Kolları Başkanı olan Volkan Bozkır’ın kardeşine ait olduğu iddia edilen iş yeri, alacak verecek meselesi nedeniyle çıkan tartışma sonrasında kurşunlandı.

Alınan bilgi ve iddialara göre bir araç satışı sonrasında başlayan alacak verecek tartışması sonrasında, Körfez Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde yer alan ve A.B. ye ait olduğu öğrenilen lokmacı gece saatlerinde kurşunlandı.

Olaydan sonra başlayan operasyon sonrasında saldırıdan ve tehditten sorumlu oldukları iddia edilen 3 kişi yakalandı.

Yakalanan 3 kişiden Y.Z. iş yeri kurşunlamak iki kişi ise tehdit suçlaması sonrasında çıkartıldıkları adli makamlarca tutuklandılar.

Olay öncesinde Volkan Bozkır hakkında sosyal paylaşım sitesinde bir paylaşım yapılmış ve eski gençlik kolları başkanı itham edilmişti.

Olaya da bunun neden olduğu iddia ediliyor

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.