Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez’de kaçak yapıya geçit yok

GÜNDEM 05.05.2021 - 16:42, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2264+ kez okundu.
 

Körfez’de kaçak yapıya geçit yok

Körfez’de kaçak olarak yapıldığı tespit edilen bina, sundurmalar ve eklentiler, ekipler tarafından tek tek yıkılıyor

Körfez’de kaçak ve metruk yapılarla mücadele aralıksız devam ederken, Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri de hem vatandaşlardan gelen şikâyetler hem de saha kontrolleri ile tespit ettiği binalarla ilgili yasal işlem başlatılıyor. Yasal işlemlerin tamamlanmasının hemen ardından da yıkım işlemi gerçekleştiriliyor. HEMEN MÜDAHALE EDİLDİ Ekipler son olarak Esentepe Mahallesi’nde mevcut bina alanına kaçak olarak inşa edilen bölme kısım için yıkım çalışması gerçekleştirildi. Belediye yetkilileri, kaçak yapıyla mücadelesinin kentte süreceğini belirtirken, çevre ve görüntü kirliliğine kesinlikle izin verilmeyeceği konusunda uyarılarda da bulundu.  
Körfez’de kaçak olarak yapıldığı tespit edilen bina, sundurmalar ve eklentiler, ekipler tarafından tek tek yıkılıyor

Körfez’de kaçak ve metruk yapılarla mücadele aralıksız devam ederken, Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri de hem vatandaşlardan gelen şikâyetler hem de saha kontrolleri ile tespit ettiği binalarla ilgili yasal işlem başlatılıyor. Yasal işlemlerin tamamlanmasının hemen ardından da yıkım işlemi gerçekleştiriliyor.

HEMEN MÜDAHALE EDİLDİ

Ekipler son olarak Esentepe Mahallesi’nde mevcut bina alanına kaçak olarak inşa edilen bölme kısım için yıkım çalışması gerçekleştirildi. Belediye yetkilileri, kaçak yapıyla mücadelesinin kentte süreceğini belirtirken, çevre ve görüntü kirliliğine kesinlikle izin verilmeyeceği konusunda uyarılarda da bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.