Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez’de kavga: 6 yaralı

ASAYİŞ 20.10.2018 - 19:27, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 3177+ kez okundu.
 

Körfez’de kavga: 6 yaralı

Körfez yarımca Hacı Osman Mahallesi’nde D-100 Karayolu yan yolda iki gurup arasında yaşanan kavgada 6 kişi darp sonucu yaralandı.

Körfez’de kavga: 6 yaralı Körfez yarımca Hacı Osman Mahallesi’nde D-100 Karayolu yan yolda iki gurup arasında yaşanan kavgada 6 kişi darp sonucu yaralandı. Yarımca Karakolu’nun 100 metre yakınında yaşanan olaya polis müdahale etti ve tarafları ayırdı. Olaya Çevik Kuvvet’de müdahale ederken yaralılar karakol bahçesinde ambulansa konularak hastaneye gönderildi. Alınan bilgi ve iddialara göre 3 gün önce Gebze’de iki araçlı bir trafik kazası yaşandı. Maddi hasarlı olarak atlatılan kazadan sonra Gebze’den Körfez’e gelen 7 kişi olayı konuşmak ve davacı olunmaması için görüşmeye geldiler. Yarımca Mimar Sinan Mahallesi’nde bir kahvehanede buluşan taraflar konuşurken tartışma başladı. Olayın anlaşmayla sonuçlanmaması üzerine Körfez gurubu Yarımca Karakolu’na giderek önlem alınması için polise başvurmak istediler. Ancak, yine iddialara göre karakola yaklaştıklarında daha önce giden Gebze gurubu saldırdı ve iki taraf arasında yan yolda kavga yaşandı. Kavga üzerine karakolda bulunan polisler hemen dışarı çıktılar ve tarafları ayırarak, yaralılarla birlikte her iki gurubu da topladılar. Kavga sırasında Yarımca gurubundan C.O. , H.T., M.Ö. darp sonucu yaralanırken karşı taraftan da isimleri alınamayan 3 kişi yaralandı. Polisin müdahalesinde  2 kişi kaçarken, 8 kişi  göz altına alınarak karakola götürüldü.. Yaralılar karakola gelen ambulanslarla değişik hastanelere gönderilirken polis olayla ilgili soruşturma başlattı.   
Körfez yarımca Hacı Osman Mahallesi’nde D-100 Karayolu yan yolda iki gurup arasında yaşanan kavgada 6 kişi darp sonucu yaralandı.

Körfez’de kavga: 6 yaralı

Körfez yarımca Hacı Osman Mahallesi’nde D-100 Karayolu yan yolda iki gurup arasında yaşanan kavgada 6 kişi darp sonucu yaralandı.

Yarımca Karakolu’nun 100 metre yakınında yaşanan olaya polis müdahale etti ve tarafları ayırdı. Olaya Çevik Kuvvet’de müdahale ederken yaralılar karakol bahçesinde ambulansa konularak hastaneye gönderildi.

Alınan bilgi ve iddialara göre 3 gün önce Gebze’de iki araçlı bir trafik kazası yaşandı. Maddi hasarlı olarak atlatılan kazadan sonra Gebze’den Körfez’e gelen 7 kişi olayı konuşmak ve davacı olunmaması için görüşmeye geldiler. Yarımca Mimar Sinan Mahallesi’nde bir kahvehanede buluşan taraflar konuşurken tartışma başladı.

Olayın anlaşmayla sonuçlanmaması üzerine Körfez gurubu Yarımca Karakolu’na giderek önlem alınması için polise başvurmak istediler. Ancak, yine iddialara göre karakola yaklaştıklarında daha önce giden Gebze gurubu saldırdı ve iki taraf arasında yan yolda kavga yaşandı.

Kavga üzerine karakolda bulunan polisler hemen dışarı çıktılar ve tarafları ayırarak, yaralılarla birlikte her iki gurubu da topladılar. Kavga sırasında Yarımca gurubundan C.O. , H.T., M.Ö. darp sonucu yaralanırken karşı taraftan da isimleri alınamayan 3 kişi yaralandı.

Polisin müdahalesinde  2 kişi kaçarken, 8 kişi  göz altına alınarak karakola götürüldü.. Yaralılar karakola gelen ambulanslarla değişik hastanelere gönderilirken polis olayla ilgili soruşturma başlattı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.