Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez’de kaza 1 yaralı

Trafik Kazası 12.09.2019 - 21:19, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2165+ kez okundu.
 

Körfez’de kaza 1 yaralı

Körfez’de meydana gelen trafik kazasında araç sürücüsü yaralandı.

Körfez’de meydana gelen trafik kazasında araç sürücüsü yaralandı. Olay saat 20.30 sıralarında Yarımca Mimar Sinan Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre DP World Yarımca Liman’ında yüklediği konteyner alarak yola çıkan Mustafa Kalemcil’in idaresindeki 41 IL 424 Plakalı Tır, Tüpraş köprüsünden Yarımca yönüne süratli ve hızlı şekilde gelen sürücüsü belirlenemeyen otomobile çarpmamak için direksiyon hâkimiyetini kaybedip, yol kenarındaki bariyere çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaralanan tır sürücüsü Mustafa Kalemcil , geçirdiği şok nedeniyle bir müddet  kendine gelemedi. Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri araç sürücüsüne ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Derince Araştırma ve Eğitim Hastanesine götürüldü. Sürücünün durumunun iyi olduğu belirlenirken kazaya neden olan otomobil sürücüsü kayıplara karıştı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.
Körfez’de meydana gelen trafik kazasında araç sürücüsü yaralandı.

Körfez’de meydana gelen trafik kazasında araç sürücüsü yaralandı. Olay saat 20.30 sıralarında Yarımca Mimar Sinan Mahallesi’nde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre DP World Yarımca Liman’ında yüklediği konteyner alarak yola çıkan Mustafa Kalemcil’in idaresindeki 41 IL 424 Plakalı Tır, Tüpraş köprüsünden Yarımca yönüne süratli ve hızlı şekilde gelen sürücüsü belirlenemeyen otomobile çarpmamak için direksiyon hâkimiyetini kaybedip, yol kenarındaki bariyere çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaralanan tır sürücüsü Mustafa Kalemcil , geçirdiği şok nedeniyle bir müddet  kendine gelemedi.

Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri araç sürücüsüne ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Derince Araştırma ve Eğitim Hastanesine götürüldü. Sürücünün durumunun iyi olduğu belirlenirken kazaya neden olan otomobil sürücüsü kayıplara karıştı.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.