Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez'de Kenan Yılmaz vefat etti

YAŞAM 26.01.2019 - 21:42, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2503+ kez okundu.
 

Körfez'de Kenan Yılmaz vefat etti

Körfez ilçesinde geniş bir kesim tarafından tanınan ilçenin eski esnaflarından Kenan Yılmaz vefat etti.

Körfez ilçesinde geniş bir kesim tarafından tanınan ilçenin eski matbacı esnaflarından, eski Bizim Körfez gazetesinin  sahibi Kenan Yılmaz vefat etti. Merhumun cenazesi 27 Ocak Pazar günü öğlen namazına müteakip Mimar Sinan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Camii'nden kaldırılarak toprağa verilecektir. Körfez Manşet Gazetesi olarak merhuma Allah'tan rahmet sevenlerine ve yakınlarına baş sağlığı dileriz.
Körfez ilçesinde geniş bir kesim tarafından tanınan ilçenin eski esnaflarından Kenan Yılmaz vefat etti.

Körfez ilçesinde geniş bir kesim tarafından tanınan ilçenin eski matbacı esnaflarından, eski Bizim Körfez gazetesinin  sahibi Kenan Yılmaz vefat etti. Merhumun cenazesi 27 Ocak Pazar günü öğlen namazına müteakip Mimar Sinan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Camii'nden kaldırılarak toprağa verilecektir.

Körfez Manşet Gazetesi olarak merhuma Allah'tan rahmet sevenlerine ve yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.