Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez’de Kontrollü Normalleşme Denetimi

GÜNDEM 04.03.2021 - 17:21, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1961+ kez okundu.
 

Körfez’de Kontrollü Normalleşme Denetimi

Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında ve 1 Mart itibarıyla kontrollü normalleşme sürecinin başlaması sebebiyle, ekipler tarafından denetimlerde sıklaştırıldı. Denetime Vali Yardımcısı Ali Ada da katıldı

Kentin işlek ve hareketli caddelerinden biri olan Ağadere Caddesi’nde gerçekleştirilen denetime, Kocaeli Vali Yardımcısı Ali Ada, Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Zihni Manap, Körfez Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yahya Öztürk katılım sağladı. TEMİZLİK, MASKE, MESAFE UYARISI Ağadere Caddesi üzerinde faaliyet gösteren esnafları denetleyen Vali Yardımcısı Ali Ada, Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin ve Belediye Başkanı Şener Söğüt, esnaflara temizlik, maske, mesafe konusunda bilgilendirme ve uyarılarda bulundu.  Çalışanların ve müşterilerin ürünlere en az düzeyde temas etmeleri, iş yerlerinde kurallara mutlaka uyulması gerektiği esnaflara bir kez daha hatırlatıldı.
Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında ve 1 Mart itibarıyla kontrollü normalleşme sürecinin başlaması sebebiyle, ekipler tarafından denetimlerde sıklaştırıldı. Denetime Vali Yardımcısı Ali Ada da katıldı

Kentin işlek ve hareketli caddelerinden biri olan Ağadere Caddesi’nde gerçekleştirilen denetime, Kocaeli Vali Yardımcısı Ali Ada, Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Zihni Manap, Körfez Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yahya Öztürk katılım sağladı.

TEMİZLİK, MASKE, MESAFE UYARISI
Ağadere Caddesi üzerinde faaliyet gösteren esnafları denetleyen Vali Yardımcısı Ali Ada, Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin ve Belediye Başkanı Şener Söğüt, esnaflara temizlik, maske, mesafe konusunda bilgilendirme ve uyarılarda bulundu.  Çalışanların ve müşterilerin ürünlere en az düzeyde temas etmeleri, iş yerlerinde kurallara mutlaka uyulması gerektiği esnaflara bir kez daha hatırlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.