Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez’de Ramazan geceleri

GÜNDEM 14.05.2019 - 01:03, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2833+ kez okundu.
 

Körfez’de Ramazan geceleri

Körfez’de Ramazan Gecelerinde büyükler ilahiler ile güzel bir akşam geçiriyor, çocuklar ise gösteriler ile gönüllerince eğleniyor

Körfez’de Ramazan geceleri devam ediyor. Hem çocuklar hem de büyükler için farklı programların düzenlendiği etkinlikler kapsamında son olarak Grup Anka sevilen ilahileri seslendirdi. Tütünçiftlik Kültür Merkezi önünde gerçekleştirilen etkinliğe; Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Osman Yurt da katıldı. Anka İlahi Grubu, söylediği birbirinden güzel ilahilerle etkinliğe katılan Körfezlilere doyumsuz bir ilahi ziyafeti sundu. ETKİNLİKLER DEVAM EDİYOR Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Osman Yurt, etkinlik sonrasında grup üyelerine teşekkür etti. Çocuklar ise kendileri için kurulan oyun gruplarında güzel vakit geçirirken, Pişekar ve Kavuklu gösterisi ile adeta kahkaha tufanı yaşadılar. Etkinlikler kapsamında 17 Mayıs’ta Yavuz Değirmenci sevilen eserler seslendirecek, 18 ve 19 Mayıs’ta da çocuklar ritim ve meddah gösterileri ile bol bol eğlenecek.
Körfez’de Ramazan Gecelerinde büyükler ilahiler ile güzel bir akşam geçiriyor, çocuklar ise gösteriler ile gönüllerince eğleniyor

Körfez’de Ramazan geceleri devam ediyor. Hem çocuklar hem de büyükler için farklı programların düzenlendiği etkinlikler kapsamında son olarak Grup Anka sevilen ilahileri seslendirdi. Tütünçiftlik Kültür Merkezi önünde gerçekleştirilen etkinliğe; Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Osman Yurt da katıldı. Anka İlahi Grubu, söylediği birbirinden güzel ilahilerle etkinliğe katılan Körfezlilere doyumsuz bir ilahi ziyafeti sundu.

ETKİNLİKLER DEVAM EDİYOR

Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Osman Yurt, etkinlik sonrasında grup üyelerine teşekkür etti. Çocuklar ise kendileri için kurulan oyun gruplarında güzel vakit geçirirken, Pişekar ve Kavuklu gösterisi ile adeta kahkaha tufanı yaşadılar. Etkinlikler kapsamında 17 Mayıs’ta Yavuz Değirmenci sevilen eserler seslendirecek, 18 ve 19 Mayıs’ta da çocuklar ritim ve meddah gösterileri ile bol bol eğlenecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.