Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez’de Türbelere Bakım

GÜNDEM 18.02.2019 - 23:51, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2100+ kez okundu.
 

Körfez’de Türbelere Bakım

Körfez Belediyesi ilçe genelindeki türbelerin bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Körfez Belediyesi ilçe genelindeki türbelerin bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. BAŞKAN BARAN BÜYÜK ÖNEM VERİYOR Körfez Belediyesi ilçe genelindeki tarihi eserleri restore ederek turizme kazandırırken, türbelerin de bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler, Karayakuplu Köyü’nde bulunan Mustafa Dede Türbesi ve Sipahiler Köyü’ndeki Kurt Baba Türbesi’nde yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın büyük önem verdiği çalışmalarda sona doğru gelindi. Başkan Baran yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. MESİRE ALANI KAZANDIRILACAK Sipahiler Köyü’ndeki Kurt Baba Türbesi çevresinde incelemelerde bulunan Başkan İsmail Baran; “Bir yandan tarih koridorumuzu turizme kazandırırken, diğer yandan da büyük değerlerimiz olan türbelerimizin bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını titizlikle sürdürüyoruz. Karayakuplu Köyümüzde bulunan Mustafa Dede Türbesinde gerçekleştirdiğimiz restorasyon çalışmalarını tamamlamak üzereyiz. Aynı şekilde Kurt Baba Türbesi restorasyon çalışmaları da tamamlanmak üzere. Bu bölgemizi mesire alanı olarak düzenleyecek ve halkımızın hizmetine sunacağız” ifadelerine yer verdi.
Körfez Belediyesi ilçe genelindeki türbelerin bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Körfez Belediyesi ilçe genelindeki türbelerin bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

BAŞKAN BARAN BÜYÜK ÖNEM VERİYOR

Körfez Belediyesi ilçe genelindeki tarihi eserleri restore ederek turizme kazandırırken, türbelerin de bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler, Karayakuplu Köyü’nde bulunan Mustafa Dede Türbesi ve Sipahiler Köyü’ndeki Kurt Baba Türbesi’nde yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın büyük önem verdiği çalışmalarda sona doğru gelindi. Başkan Baran yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

MESİRE ALANI KAZANDIRILACAK

Sipahiler Köyü’ndeki Kurt Baba Türbesi çevresinde incelemelerde bulunan Başkan İsmail Baran; “Bir yandan tarih koridorumuzu turizme kazandırırken, diğer yandan da büyük değerlerimiz olan türbelerimizin bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını titizlikle sürdürüyoruz. Karayakuplu Köyümüzde bulunan Mustafa Dede Türbesinde gerçekleştirdiğimiz restorasyon çalışmalarını tamamlamak üzereyiz. Aynı şekilde Kurt Baba Türbesi restorasyon çalışmaları da tamamlanmak üzere. Bu bölgemizi mesire alanı olarak düzenleyecek ve halkımızın hizmetine sunacağız” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.