Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez’de Yollar Çöküyor..!

GÜNDEM 13.07.2019 - 20:24, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2084+ kez okundu.
 

Körfez’de Yollar Çöküyor..!

Mimar Sinan Mahallesi Topel sokakta yapılan yollar çökmeye başladı.

Daha öncede çöken,belediye ekipleri yama yaptıktan sonra,yağmurlardan sonra tekrar çökmeğe başladı.Apartman sakinleri,yüklü bir araç çöken yolda kaldı,kurtarıcı ile kurtarıldı,belediyeyi defalarca aradığımızda tamam demelerine rağmen gelmediler, Korkuyoruz,çocuklarımız buralarda oynuyor ya içine düşerlerse,kötü bir olay yaşanmadan bu yolun yapılmasını istiyoruz dediler.
Mimar Sinan Mahallesi Topel sokakta yapılan yollar çökmeye başladı.

Daha öncede çöken,belediye ekipleri yama yaptıktan sonra,yağmurlardan sonra tekrar çökmeğe başladı.Apartman sakinleri,yüklü bir araç çöken yolda kaldı,kurtarıcı ile kurtarıldı,belediyeyi defalarca aradığımızda tamam demelerine rağmen gelmediler,

Korkuyoruz,çocuklarımız buralarda oynuyor ya içine düşerlerse,kötü bir olay yaşanmadan bu yolun yapılmasını istiyoruz dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.