Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez'deki orman yangınıyla ilgili 1 gözaltı

ASAYİŞ 29.07.2021 - 18:57, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2656+ kez okundu.
 

Körfez'deki orman yangınıyla ilgili 1 gözaltı

Körfez ilçesinde orman alanda çıkan ve yaklaşık 1 saatte söndürülen yangında yaklaşık 20 dönüm alan zarar görürken, olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

Körfez ilçesinde orman alanda çıkan ve yaklaşık 1 saatte söndürülen yangında yaklaşık 20 dönüm alan zarar görürken, olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı. KOOPERATİF ÇALIŞANI GÖZALTINA ALINDI Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü, olayla ilgili bir kişinin gözaltına alındığını açıkladı. Emniyet'ten yapılan açıklamada şöyle denildi: "İlimiz Körfez ilçesinde meydana gelen yangın ile ilgili yapılan araştırmalarda; Bahse konu bölgede bulunan 5 Nolu Özel Halk Otobüsü Kooperatifi işletmesinin çalışanı H.İ. isimli şahsın çevre temizliği yapmak için eski tahta parçalarını bir araya toplayarak yaktığı, bu esnada ateşin çalılık alana sıçrayarak kontrolünden çıkması sonucu yaklaşık 20 dönümlük çalılık alan yanmış, daha sonra yangın soğutma çalışmalarına başlanmıştır. Şüpheli H.İ. isimli şahıs hakkında Taksirle Yangına Sebebiyet Verme-6831 Sayılı Orman Kanununa Muhalefet suçlarından gerekli işlemler yapılacaktır." HUKUK ÖNÜNDE HESAP VERECEK Vali Seddar Yavuz, sosyal medya hesabından konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Körfez İlçemizde meydana gelen orman yangınına sebebiyet veren bir kişi Emniyet Müdürlüğümüzün çalışması neticesinde gözaltına alınmıştır. Sebebi her ne olursa olsun ormanların yanmasına sebep olanlar hukuk önünde hesap verecektir" ifadelerini kullandı.
Körfez ilçesinde orman alanda çıkan ve yaklaşık 1 saatte söndürülen yangında yaklaşık 20 dönüm alan zarar görürken, olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

Körfez ilçesinde orman alanda çıkan ve yaklaşık 1 saatte söndürülen yangında yaklaşık 20 dönüm alan zarar görürken, olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

KOOPERATİF ÇALIŞANI GÖZALTINA ALINDI

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü, olayla ilgili bir kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

Emniyet'ten yapılan açıklamada şöyle denildi:

"İlimiz Körfez ilçesinde meydana gelen yangın ile ilgili yapılan araştırmalarda;

Bahse konu bölgede bulunan 5 Nolu Özel Halk Otobüsü Kooperatifi işletmesinin çalışanı H.İ. isimli şahsın çevre temizliği yapmak için eski tahta parçalarını bir araya toplayarak yaktığı, bu esnada ateşin çalılık alana sıçrayarak kontrolünden çıkması sonucu yaklaşık 20 dönümlük çalılık alan yanmış, daha sonra yangın soğutma çalışmalarına başlanmıştır.

Şüpheli H.İ. isimli şahıs hakkında Taksirle Yangına Sebebiyet Verme-6831 Sayılı Orman Kanununa Muhalefet suçlarından gerekli işlemler yapılacaktır."

HUKUK ÖNÜNDE HESAP VERECEK

Vali Seddar Yavuz, sosyal medya hesabından konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Körfez İlçemizde meydana gelen orman yangınına sebebiyet veren bir kişi Emniyet Müdürlüğümüzün çalışması neticesinde gözaltına alınmıştır. Sebebi her ne olursa olsun ormanların yanmasına sebep olanlar hukuk önünde hesap verecektir" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.