Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez’den AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy'a Hayırlı Olsun Ziyareti

SİYASET 02.09.2018 - 19:25, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2467+ kez okundu.
 

Körfez’den AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Kocaeli İl Başkanlığına atanan Abdullah Eryarsoy'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Kocaeli İl Başkanlığına atanan Abdullah Eryarsoy'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. BİRLİK BERABERLİK MESAJLARI VERİLDİ AK Parti Körfez ilçe yöneticileri ve meclis üyeleriyle birlikte gerçekleştirilen ziyarette birlik beraberlik mesajları verildi. Başkan Baran ziyarette AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy’a “Hayırlı uğurlu olsun” diyerek, başarı dileklerini iletti. GÖNLÜMÜZ BİR, YOLUMUZ BİR VE DAVAMIZ BİR Başkan Baran, “Gönlümüz bir, yolumuz bir ve davamız bir. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde İl Başkanımız Abdullah Eryarsoy 24 Haziran seçim çalışmalarında Kocaeli olarak birlik ve beraberlik içerisinde önemli ve yoğun çalışmalarda bulundu. Almış olduğunu bu bayrağı daha yükseklere taşıyacağına sonuna kadar inanıyoruz. Dualarımız sizinle. Bu vesileyle İl Başkanımıza yeni görevinin kendisine, Kocaelimize ve Partimize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu. AK PARTİ BİR MİLLET AŞKI HİKÂYESİDİR AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt, “Asaleten göreve atanan ve büyük hızla çalışmalarına başlayan İl Başkanımız Abdullah Eryarsoy ve değerli yönetim kurulu üyelerine başarılar diliyorum. Hizmet ve siyaset bir bayrak yarışıdır. Şimdi ise bu bayrağı İl Başkanımız Abdullah Bey devraldı. İlimiz ve bir millet aşkı hikâyesi olan AK Partimize hayırlı, uğurlu olsun.” Dedi. KOCAELİ İÇİN KOŞTURMAYA DEVAM EDECEĞİZ AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy ise, “Ben bu güzel dileklerinizden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah birlikte hayırlı hizmetlerde bulunacağız. Kocaeli için koşturmaya devam edeceğiz. Önümüzde bir yerel seçim var. Biz 24 Haziran'dan hemen sonra çalışmalarımıza başladık. İnşallah hizmet ehli olduk, olmaya devam edeceğiz. AK Parti ve Kocaeli için bir ve beraber olarak çalışmalara devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Kocaeli İl Başkanlığına atanan Abdullah Eryarsoy'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Kocaeli İl Başkanlığına atanan Abdullah Eryarsoy'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

BİRLİK BERABERLİK MESAJLARI VERİLDİ

AK Parti Körfez ilçe yöneticileri ve meclis üyeleriyle birlikte gerçekleştirilen ziyarette birlik beraberlik mesajları verildi. Başkan Baran ziyarette AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy’a “Hayırlı uğurlu olsun” diyerek, başarı dileklerini iletti.

GÖNLÜMÜZ BİR, YOLUMUZ BİR VE DAVAMIZ BİR

Başkan Baran, “Gönlümüz bir, yolumuz bir ve davamız bir. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde İl Başkanımız Abdullah Eryarsoy 24 Haziran seçim çalışmalarında Kocaeli olarak birlik ve beraberlik içerisinde önemli ve yoğun çalışmalarda bulundu. Almış olduğunu bu bayrağı daha yükseklere taşıyacağına sonuna kadar inanıyoruz. Dualarımız sizinle. Bu vesileyle İl Başkanımıza yeni görevinin kendisine, Kocaelimize ve Partimize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

AK PARTİ BİR MİLLET AŞKI HİKÂYESİDİR

AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt, “Asaleten göreve atanan ve büyük hızla çalışmalarına başlayan İl Başkanımız Abdullah Eryarsoy ve değerli yönetim kurulu üyelerine başarılar diliyorum. Hizmet ve siyaset bir bayrak yarışıdır. Şimdi ise bu bayrağı İl Başkanımız Abdullah Bey devraldı. İlimiz ve bir millet aşkı hikâyesi olan AK Partimize hayırlı, uğurlu olsun.” Dedi.

KOCAELİ İÇİN KOŞTURMAYA DEVAM EDECEĞİZ

AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy ise, “Ben bu güzel dileklerinizden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah birlikte hayırlı hizmetlerde bulunacağız. Kocaeli için koşturmaya devam edeceğiz. Önümüzde bir yerel seçim var. Biz 24 Haziran'dan hemen sonra çalışmalarımıza başladık. İnşallah hizmet ehli olduk, olmaya devam edeceğiz. AK Parti ve Kocaeli için bir ve beraber olarak çalışmalara devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.