Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez Devlet Hastanesi’nde Diyabet Günü Standı

SAĞLIK 15.11.2018 - 22:20, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2736+ kez okundu.
 

Körfez Devlet Hastanesi’nde Diyabet Günü Standı

Körfez Devlet Hastanesi’nde 14 Kasım Dünya Diyabet günü dolayısıyla stand açıldı.

Çağımızın en yaygın hastalıklarından biri olan diyabet halk arasında şeker hastalığı olarak biliniyor. Tip 1, Tip 2 ve gestasyonel diyabet olmak üzere 3 çeşidi bulunan diyabet erken teşhis edilip kontrol altına alındığında kişiye sağlıklı yaşam şansı tanıyan, tedavi başlanılıp kontrol altına alınmadığında ise birçok organımızı etkileyen bir hastalıktır. Körfez Devlet Hastanesi’ne gelen hastalarımız ve yakınlarına açılan standda Diyabet Eğitim Hemşiresi Birgel MUTLU diyabet ile ilgili bilgilendirme yaptı. Gelen hastalarımıza Tip 2 Diyabet Risk Anketi yapıldı. Besin değişim listesi ve ara öğün dağıtımının da gerçekleştiği standımıza ilgi oldukça yoğundu. Stand görevlisi çalışanlarımız aynı zamanda organ bağışı ile ilgili bilgilendirmede bulundu.    
Körfez Devlet Hastanesi’nde 14 Kasım Dünya Diyabet günü dolayısıyla stand açıldı.

Çağımızın en yaygın hastalıklarından biri olan diyabet halk arasında şeker hastalığı olarak biliniyor. Tip 1, Tip 2 ve gestasyonel diyabet olmak üzere 3 çeşidi bulunan diyabet erken teşhis edilip kontrol altına alındığında kişiye sağlıklı yaşam şansı tanıyan, tedavi başlanılıp kontrol altına alınmadığında ise birçok organımızı etkileyen bir hastalıktır.

Körfez Devlet Hastanesi’ne gelen hastalarımız ve yakınlarına açılan standda Diyabet Eğitim Hemşiresi Birgel MUTLU diyabet ile ilgili bilgilendirme yaptı. Gelen hastalarımıza Tip 2 Diyabet Risk Anketi yapıldı. Besin değişim listesi ve ara öğün dağıtımının da gerçekleştiği standımıza ilgi oldukça yoğundu. Stand görevlisi çalışanlarımız aynı zamanda organ bağışı ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.