Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez Devlet Hastanesi’nde endoskopi cihazı arızalı

SAĞLIK 24.05.2020 - 15:37, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2026+ kez okundu.
 

Körfez Devlet Hastanesi’nde endoskopi cihazı arızalı

Körfez Devlet Hastanesi’nde endoskopi cihazı arızalı olunca Hastalar muayene olamıyor.

Körfez Devlet Hastanesi’nde endoskopi cihazı arızalı olunca Hastalar muayene olamıyor. Körfez Devlet Hastanesi’nde bulunan esdoskopi cihazı arızalanınca hastalar tedavi olamadan evlerine geri dönüyor. Gazetemizi arayan hastalar , “ Körfez Devlet Hastanesi’nde endoskopi cihazı çalışmıyor arızalı olduğu için bizleri evlere veya Derince Eğitim Araştırma Hastanesi’ne yönlendiriyorlar. Bu salgın pendami döneminde ne yapacağımızı şaşırdık. Sağlık il müdürlüğünden bu konuyla ilgilenmesini istiyoruz” dediler. Endoskopi nedir? Endoskopi sindirim sistemini incelemek için cerrahi olmadan ağızdan girilerek gerçekleştirilen bir işlemdir. Gastroenteroloji doktorunun vücutta bir kesi yapmadan organı incelenmesini sağlar. Yemek borusu, mide ve oniki parmak bağırsağındaki rahatsızlıkların teşhisinde bazen de tedavisinde kullanılan endoskopi, ucunda kamera ve ışık bulunan esnek bir tüpten oluşmaktadır. Bazı durumlarda, biyopsi yapmak için endoskopa özel aletler eklenebilir.
Körfez Devlet Hastanesi’nde endoskopi cihazı arızalı olunca Hastalar muayene olamıyor.

Körfez Devlet Hastanesi’nde endoskopi cihazı arızalı olunca Hastalar muayene olamıyor.

Körfez Devlet Hastanesi’nde bulunan esdoskopi cihazı arızalanınca hastalar tedavi olamadan evlerine geri dönüyor. Gazetemizi arayan hastalar , “ Körfez Devlet Hastanesi’nde endoskopi cihazı çalışmıyor arızalı olduğu için bizleri evlere veya Derince Eğitim Araştırma Hastanesi’ne yönlendiriyorlar. Bu salgın pendami döneminde ne yapacağımızı şaşırdık. Sağlık il müdürlüğünden bu konuyla ilgilenmesini istiyoruz” dediler.

Endoskopi nedir?

Endoskopi sindirim sistemini incelemek için cerrahi olmadan ağızdan girilerek gerçekleştirilen bir işlemdir. Gastroenteroloji doktorunun vücutta bir kesi yapmadan organı incelenmesini sağlar. Yemek borusu, mide ve oniki parmak bağırsağındaki rahatsızlıkların teşhisinde bazen de tedavisinde kullanılan endoskopi, ucunda kamera ve ışık bulunan esnek bir tüpten oluşmaktadır. Bazı durumlarda, biyopsi yapmak için endoskopa özel aletler eklenebilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.