Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez’e çevre dostu ‘mobil atık merkezleri’

GÜNDEM 09.02.2021 - 22:45, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1534+ kez okundu.
 

Körfez’e çevre dostu ‘mobil atık merkezleri’

Körfez Belediyesi ‘Sıfır Atık Projesi’ kapsamında mahallelerde hayata geçirdiği mobil atık merkezlerini çoğaltıyor

Körfez Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ‘Sıfır Atık Projesi’ kapsamında; kentin belirli noktalarına yerleştirdiği ‘Mobil Atık Getirme Merkezleri’ni toplu yaşam alanlarından olan siteler için de uygulamaya başladı. Proje ilk olarak; Körfez Kent Emlak Konut 4. Etap’ta pilot olarak başlatıldı. Siteye yerleştirilen çevre dostu Mobil Atık Getirme Merkezi’yle ambalaj atıkları, bitkisel atık yağlar ve elektronik atıklar kaynağında ayrıştırılacak. ÇEVRE KİRLİLİĞİNİN ÖNÜNE GEÇİLECEK Körfez’de çevre dostu belediyecilik anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Körfez Belediyesi, çevre kirliliğini önlemek ve geri dönüşümü yaygınlaştırmak amacıyla kentin işlek noktalarına mobil atık getirme merkezleri yerleştirdi. Bu merkez sayesinde atıklar kaynağında ayrıştırılarak, ekonomiye katkı sağlamış olacak.  
Körfez Belediyesi ‘Sıfır Atık Projesi’ kapsamında mahallelerde hayata geçirdiği mobil atık merkezlerini çoğaltıyor

Körfez Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ‘Sıfır Atık Projesi’ kapsamında; kentin belirli noktalarına yerleştirdiği ‘Mobil Atık Getirme Merkezleri’ni toplu yaşam alanlarından olan siteler için de uygulamaya başladı.

Proje ilk olarak; Körfez Kent Emlak Konut 4. Etap’ta pilot olarak başlatıldı. Siteye yerleştirilen çevre dostu Mobil Atık Getirme Merkezi’yle ambalaj atıkları, bitkisel atık yağlar ve elektronik atıklar kaynağında ayrıştırılacak.

ÇEVRE KİRLİLİĞİNİN ÖNÜNE GEÇİLECEK

Körfez’de çevre dostu belediyecilik anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Körfez Belediyesi, çevre kirliliğini önlemek ve geri dönüşümü yaygınlaştırmak amacıyla kentin işlek noktalarına mobil atık getirme merkezleri yerleştirdi. Bu merkez sayesinde atıklar kaynağında ayrıştırılarak, ekonomiye katkı sağlamış olacak.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.