Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez fener alayıyla coştu

GÜNDEM 30.10.2019 - 00:19, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2006+ kez okundu.
 

Körfez fener alayıyla coştu

Atatürkçü Düşünce Derneği Körfez Şubesi öncülüğünde organize edilen; Eğitim-İş Sendikası ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin desteklediği Fener Alayı yürüyüşüne binlerce insan katıldı

Her yıl Cumhuriyet Bayramı'nda düzenlenen Fener Alayı Yürüyüşü;  Mimar Sinan Mahallesi DP Word Liman İşletmesi'nin önünde, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra  start aldı. Fener Alayı'na katılan binlerce insan; 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' , 'Türkiye Laiktir laik kalacak', 'Ne Mutlu  Türküm Diyene' gibi sloganlar atarak; yürüyüşte bulundu. Elerine Türk Bayrağı'nı alan binlerce vatandaş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenlenen Fener Alayı'na katıldı. Fener Alayı'nın önünde dev bir Türk Bayrak'ı, ve Atatürk Posteri,  korteje katılanlar tarafından taşındı.  Kortejde görevli bulunan kişiler; kortejin kusursuz olması için yoğun gayret gösterdi. Elerinde fenerler ve Türk Bayrak'ı ile yürüyen katılımcılar;  korteji görsel bir şölene dönüştürdü. Güvenlik güçleri; kortejin başından sonuna kadar üst düzeyde güvenlik tedbirleri aldı.  Fener Alayı'na Cumhuriyet Halk Partisi Körfez İlçe Örgütü ve İyi Parti Körfez İlçe Teşkilatı tam destek verirken, diğer partilerden de yürüyüşe çok sayıda insan katıldı. Yürüyüş, geçen senelere göre çok daha katılımlı ve çok daha renkli olması; programı organize edenleri bir hayli mutlu etti. Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Nesibe Çetin; Fener Alayı'na katılanlara teşekkür ederek; güzel ve geniş katılımlı  bir Fener Alayı düzenlemenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.
Atatürkçü Düşünce Derneği Körfez Şubesi öncülüğünde organize edilen; Eğitim-İş Sendikası ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin desteklediği Fener Alayı yürüyüşüne binlerce insan katıldı

Her yıl Cumhuriyet Bayramı'nda düzenlenen Fener Alayı Yürüyüşü;  Mimar Sinan Mahallesi DP Word Liman İşletmesi'nin önünde, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra  start aldı. Fener Alayı'na katılan binlerce insan; 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' , 'Türkiye Laiktir laik kalacak', 'Ne Mutlu  Türküm Diyene' gibi sloganlar atarak; yürüyüşte bulundu. Elerine Türk Bayrağı'nı alan binlerce vatandaş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenlenen Fener Alayı'na katıldı. Fener Alayı'nın önünde dev bir Türk Bayrak'ı, ve Atatürk Posteri,  korteje katılanlar tarafından taşındı. 

Kortejde görevli bulunan kişiler; kortejin kusursuz olması için yoğun gayret gösterdi. Elerinde fenerler ve Türk Bayrak'ı ile yürüyen katılımcılar;  korteji görsel bir şölene dönüştürdü. Güvenlik güçleri; kortejin başından sonuna kadar üst düzeyde güvenlik tedbirleri aldı.  Fener Alayı'na Cumhuriyet Halk Partisi Körfez İlçe Örgütü ve İyi Parti Körfez İlçe Teşkilatı tam destek verirken, diğer partilerden de yürüyüşe çok sayıda insan katıldı. Yürüyüş, geçen senelere göre çok daha katılımlı ve çok daha renkli olması; programı organize edenleri bir hayli mutlu etti. Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Nesibe Çetin; Fener Alayı'na katılanlara teşekkür ederek; güzel ve geniş katılımlı  bir Fener Alayı düzenlemenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.