Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez Halk Eğitim Usta Öğreticileri Gönüllü Maske Dikiyor

GÜNDEM 30.03.2020 - 00:03, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2885+ kez okundu.
 

Körfez Halk Eğitim Usta Öğreticileri Gönüllü Maske Dikiyor

Körfez Halk Eğitim Merkezinde görev yapan sözleşmeli usta öğreticiler, gönüllü olarak hastanelere maske dikiyor

Körfez Halk Eğitim Merkezinde görev yapan sözleşmeli usta öğreticiler, gönüllü olarak hastanelere maske dikiyor HER KURUMDAN AYRI FEDAKARLIK Koronavirüs salgını nedeniyle İçişleri Bakanlığınca yayınlanan genelge ile alınan tedbirler kapsamında kapsamında çok sayıda kısıtlamaya gidildi. Tüm kurum ve kuruluşlar önlem ve tedbirlerini arttırdı. ‘’Evde kal’’ çağrısına uymayan kırsal kesim ve şehir merkezlerinde ikamet eden kronik rahatsızlığı ve ihtiyaç sahibi yaşlıların yardımların Kocaeli İl Emniyet ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri özverili ve fedakarca çalışarak isteklerini anında yerine getirmenin gayreti içerisinde. ELLERİNİ TAŞIN ALTINA KOYDULAR  Sağlık çalışanlarını ise gece gündüz uyumadan vatandaşların sağlık konularında her daim yanlarında. Bu süreçte gizli kahramanlarda giderek sayısını artırması her kesimi mutlu ediyor. Körfez İlçe Halk Eğitim Merkezi’nde görev yapan sözleşmeli usta öğreticiler, hastanelerde sağlık personeline destek olma adına hiçbir ücret talep etmeden gönüllü olarak taşın altına ellerini koyarak maske dikmeye başladılar. Yaşanan bu durum karşısında birlik ve beraberliğin önemli olduğu bir kez daha görüldü.
Körfez Halk Eğitim Merkezinde görev yapan sözleşmeli usta öğreticiler, gönüllü olarak hastanelere maske dikiyor

Körfez Halk Eğitim Merkezinde görev yapan sözleşmeli usta öğreticiler, gönüllü olarak hastanelere maske dikiyor

HER KURUMDAN AYRI FEDAKARLIK

Koronavirüs salgını nedeniyle İçişleri Bakanlığınca yayınlanan genelge ile alınan tedbirler kapsamında kapsamında çok sayıda kısıtlamaya gidildi. Tüm kurum ve kuruluşlar önlem ve tedbirlerini arttırdı. ‘’Evde kal’’ çağrısına uymayan kırsal kesim ve şehir merkezlerinde ikamet eden kronik rahatsızlığı ve ihtiyaç sahibi yaşlıların yardımların Kocaeli İl Emniyet ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri özverili ve fedakarca çalışarak isteklerini anında yerine getirmenin gayreti içerisinde.

ELLERİNİ TAŞIN ALTINA KOYDULAR

 Sağlık çalışanlarını ise gece gündüz uyumadan vatandaşların sağlık konularında her daim yanlarında. Bu süreçte gizli kahramanlarda giderek sayısını artırması her kesimi mutlu ediyor. Körfez İlçe Halk Eğitim Merkezi’nde görev yapan sözleşmeli usta öğreticiler, hastanelerde sağlık personeline destek olma adına hiçbir ücret talep etmeden gönüllü olarak taşın altına ellerini koyarak maske dikmeye başladılar. Yaşanan bu durum karşısında birlik ve beraberliğin önemli olduğu bir kez daha görüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.