Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez İlçede 46 düzensiz göçmen saklandıkları atölyede yakalandı

ASAYİŞ 31.10.2020 - 20:17, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2580+ kez okundu.
 

Körfez İlçede 46 düzensiz göçmen saklandıkları atölyede yakalandı

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından göçmen kaçakçılığını önlemek amacıyla gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Körfez ilçesinde düzenlenen operasyonda 46 kaçak göçmen ve onlara yardım ettiği belirlenen 4 kişi göz altına alındı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından göçmen kaçakçılığını önlemek amacıyla gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Körfez ilçesinde düzenlenen operasyonda 46 kaçak göçmen ve onlara yardım ettiği belirlenen 4 kişi göz altına alındı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından göçmen kaçakçılığını önlemek amacıyla gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında bazı şahısların yurda kaçak yollar ile giren çok sayıda göçmene aracılık yaptığı ve göçmenlere Körfez İlçesinde bir atölyede barınma imkanı sağladıklarını belirledi. Elde edinilen bilgiler doğrultusunda tespiti yapılan atölyeye baskın yapıldı. Düzenlenen operasyonda atölye ve eklentisinde kalan Afganistan uyruklu 46 kaçak göçmen yakalanırken bu şahısların yasa dışı yurda girmelerine aracılık yaparak atölyede barınmalarına imkan sağlayan 4 kişide gözaltına alındı. Düzensiz göçmenler geri gönderilmek üzere Kocaeli İl Göç İdaresine teslim edilirken gözaltında bulunan 4 kişinin tamamlanan işlemleri sonrası göçmen kaçakçılığı suçundan adli mercilere sevk edilecekleri öğrenildi.
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından göçmen kaçakçılığını önlemek amacıyla gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Körfez ilçesinde düzenlenen operasyonda 46 kaçak göçmen ve onlara yardım ettiği belirlenen 4 kişi göz altına alındı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından göçmen kaçakçılığını önlemek amacıyla gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Körfez ilçesinde düzenlenen operasyonda 46 kaçak göçmen ve onlara yardım ettiği belirlenen 4 kişi göz altına alındı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından göçmen kaçakçılığını önlemek amacıyla gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında bazı şahısların yurda kaçak yollar ile giren çok sayıda göçmene aracılık yaptığı ve göçmenlere Körfez İlçesinde bir atölyede barınma imkanı sağladıklarını belirledi. Elde edinilen bilgiler doğrultusunda tespiti yapılan atölyeye baskın yapıldı. Düzenlenen operasyonda atölye ve eklentisinde kalan Afganistan uyruklu 46 kaçak göçmen yakalanırken bu şahısların yasa dışı yurda girmelerine aracılık yaparak atölyede barınmalarına imkan sağlayan 4 kişide gözaltına alındı. Düzensiz göçmenler geri gönderilmek üzere Kocaeli İl Göç İdaresine teslim edilirken gözaltında bulunan 4 kişinin tamamlanan işlemleri sonrası göçmen kaçakçılığı suçundan adli mercilere sevk edilecekleri öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.