Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez’in duvarları sanatla boyanıyor

KÜLTÜR 29.06.2018 - 20:11, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1622+ kez okundu.
 

Körfez’in duvarları sanatla boyanıyor

Körfez Belediyesi, ilçenin güzelliklerini duvarlara resmettirerek renkli görüntüler oluşturuyor. Hereke’de tamamlanan çalışmanın bir benzeri şimdi Tütünçiftlik’te başlatıldı

Körfez Belediyesi, 'Güzel Evim, Güzel Kentim' projesi ile özellikle D-100 kenarındaki evleri güzel bir görünüme kavuşturmuş, geniş duvarları ve hemzemin geçitlerdeki görüntü kirliliği için de farklı bir çalışma başlatmıştı. Hereke’de viyadük altındaki ve çevresindeki duvarlarda başlatılan çalışma ile Hereke’nin güzellikleri resmedilmiş, büyük de beğeni toplamıştı. İkinci benzer çalışma şimdi Tütünçiftlik bölgesinde başlatıldı. BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışma kapsamında ressamlar Yeniyalı Mahallesi ile Yavuz Sultan Selim Mahallesi’ni bir birine bağlayan hemzemin geçidin duvarlarında çalışma başlattı. İlçenin güzelliklerinin resmedildiği çalışmanın kısa süre içerisinde tamamlanacağı belirtilirken, benzer çalışmanın ilçe genelinde devam edeceği belirtildi.  
Körfez Belediyesi, ilçenin güzelliklerini duvarlara resmettirerek renkli görüntüler oluşturuyor. Hereke’de tamamlanan çalışmanın bir benzeri şimdi Tütünçiftlik’te başlatıldı

Körfez Belediyesi, 'Güzel Evim, Güzel Kentim' projesi ile özellikle D-100 kenarındaki evleri güzel bir görünüme kavuşturmuş, geniş duvarları ve hemzemin geçitlerdeki görüntü kirliliği için de farklı bir çalışma başlatmıştı. Hereke’de viyadük altındaki ve çevresindeki duvarlarda başlatılan çalışma ile Hereke’nin güzellikleri resmedilmiş, büyük de beğeni toplamıştı. İkinci benzer çalışma şimdi Tütünçiftlik bölgesinde başlatıldı.

BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışma kapsamında ressamlar Yeniyalı Mahallesi ile Yavuz Sultan Selim Mahallesi’ni bir birine bağlayan hemzemin geçidin duvarlarında çalışma başlattı. İlçenin güzelliklerinin resmedildiği çalışmanın kısa süre içerisinde tamamlanacağı belirtilirken, benzer çalışmanın ilçe genelinde devam edeceği belirtildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.