Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez ‘ışıl ışıl’ oldu

GÜNDEM 25.02.2021 - 22:36, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1847+ kez okundu.
 

Körfez ‘ışıl ışıl’ oldu

Körfez Belediyesi, kentin işlek caddeleri dışında; viyadük altı ve menfez geçitler ile sahil şeritlerinde ledlerle aydınlattı, ışıl ışıl hale getirdi

Körfez Belediyesi, kentin işlek caddeleri dışında; viyadük altı ve menfez geçitler ile sahil şeritlerinde ledlerle aydınlattı, ışıl ışıl hale getirdi. Ağadere Caddesi’nde esnafın talepleri sonrasında yapılan çalışma kısa sürede tamamlanırken, özellikle sahil şeridinde bulunan ve gece ışığın az olduğu bölgelerde de led aydınlatma sistemi kullanıldı. SAHİLLER DE AYDINLANDI Daha önce Tütünçiftlik’te bulunan viyadük altına uygulanan aydınlatma sistemi, Hereke’de de uygulandı. Ayrıca ilçe genelindeki menfez geçitler de led aydınlatma sistemi ile daha güzel hale getirildi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, birkaç noktada daha çalışmanın yapılacağını belirtti.
Körfez Belediyesi, kentin işlek caddeleri dışında; viyadük altı ve menfez geçitler ile sahil şeritlerinde ledlerle aydınlattı, ışıl ışıl hale getirdi

Körfez Belediyesi, kentin işlek caddeleri dışında; viyadük altı ve menfez geçitler ile sahil şeritlerinde ledlerle aydınlattı, ışıl ışıl hale getirdi. Ağadere Caddesi’nde esnafın talepleri sonrasında yapılan çalışma kısa sürede tamamlanırken, özellikle sahil şeridinde bulunan ve gece ışığın az olduğu bölgelerde de led aydınlatma sistemi kullanıldı.

SAHİLLER DE AYDINLANDI

Daha önce Tütünçiftlik’te bulunan viyadük altına uygulanan aydınlatma sistemi, Hereke’de de uygulandı. Ayrıca ilçe genelindeki menfez geçitler de led aydınlatma sistemi ile daha güzel hale getirildi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, birkaç noktada daha çalışmanın yapılacağını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.