Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez İY Parti’nin acı günü

YAŞAM 12.12.2018 - 00:29, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2153+ kez okundu.
 

Körfez İY Parti’nin acı günü

Körfez İYİ Parti İlçe Başkan yardımcısı Abdullah Kayıkçı geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Körfez  İYİ Parti İlçe Başkan yardımcısı Abdullah Kayıkçı geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Yarımca Mimar Sinan Mahallesi’nde bulunan özel bir firmanın Laboratuvar bölümünde çalışan İki çocuk babası olan Kayıkçı’nın cenazesi bugün Hereke Kışladüzü Camii’nde kılınacak öğle namazının ardından toprağa verilecek. Acı haberi alan İYİ Parti Körfez İlçe Başkanı Cahit Sürüm ve yönetimi Kayıkçı ailesini yalnız bırakmadı ve taziyelerini iletti.Sürüm, değerli bir arkadaşımızı kaybettik. Üzgünüz, Allah acılı ailesine sabırlar versin. Herkesin başı sağolsun” dedi. Körfez manşet Gazetesi olarak merhuma Allah^’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz
Körfez İYİ Parti İlçe Başkan yardımcısı Abdullah Kayıkçı geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Körfez  İYİ Parti İlçe Başkan yardımcısı Abdullah Kayıkçı geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Yarımca Mimar Sinan Mahallesi’nde bulunan özel bir firmanın Laboratuvar bölümünde çalışan İki çocuk babası olan Kayıkçı’nın cenazesi bugün Hereke Kışladüzü Camii’nde kılınacak öğle namazının ardından toprağa verilecek. Acı haberi alan İYİ Parti Körfez İlçe Başkanı Cahit Sürüm ve yönetimi Kayıkçı ailesini yalnız bırakmadı ve taziyelerini iletti.Sürüm, değerli bir arkadaşımızı kaybettik. Üzgünüz, Allah acılı ailesine sabırlar versin. Herkesin başı sağolsun” dedi.

Körfez manşet Gazetesi olarak merhuma Allah^’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.