Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez muhtarsız kaldı

GÜNDEM 25.11.2019 - 13:55, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2443+ kez okundu.
 

Körfez muhtarsız kaldı

Körfez İlçe Mahalle Muhtarlıkları 3 gün azalara teslim, Körfezli muhtarlar Afyon’da

Muhtarlıklar 3 gün azalara teslim, Körfezli muhtarlar Afyon’da Körfez İlçe’nin mahalle muhtarları Körfez Belediyesi tarafından düzenlenen 3 günlük seminer için Afyon’a gittiler. Geziye yaklaşık 30 muhtar eşleriyle birlikte iştirak ederken, azalar 3 gün boyunca muhtarlıklara vekalet edecekler. Körfez Belediyesi tarafından düzenlenen 3 günlük geziye katılan mahalle muhtarları, Afyon’da termal otelde seminer ve istişare toplantıları yapacak, kalan zamanda da kaplıcalardan faydalanacaklar. Geziye 36 mahalle muhtarından yaklaşık 30 muhtar eşleriyle birlikte katılırken, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Denli ve Körfez Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü Özcan Efe’de gurupta yer aldı.  
Körfez İlçe Mahalle Muhtarlıkları 3 gün azalara teslim, Körfezli muhtarlar Afyon’da

Muhtarlıklar 3 gün azalara teslim, Körfezli muhtarlar Afyon’da

Körfez İlçe’nin mahalle muhtarları Körfez Belediyesi tarafından düzenlenen 3 günlük seminer için Afyon’a gittiler. Geziye yaklaşık 30 muhtar eşleriyle birlikte iştirak ederken, azalar 3 gün boyunca muhtarlıklara vekalet edecekler.

Körfez Belediyesi tarafından düzenlenen 3 günlük geziye katılan mahalle muhtarları, Afyon’da termal otelde seminer ve istişare toplantıları yapacak, kalan zamanda da kaplıcalardan faydalanacaklar.

Geziye 36 mahalle muhtarından yaklaşık 30 muhtar eşleriyle birlikte katılırken, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Denli ve Körfez Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü Özcan Efe’de gurupta yer aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.