Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez Orhangazi Anadolu Lisesi’ne spor salonu

SPOR 28.07.2018 - 13:35, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2775+ kez okundu.
 

Körfez Orhangazi Anadolu Lisesi’ne spor salonu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Körfez Orhangazi Anadolu Lisesi için spor salonu inşa edecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, öğrencilerin daha güzel şartlarda spor eğitimi almaları için okullara spor salonları inşa ediyor. Bugüne kadar pek çok okula yapılan okul tipi spor salonları öğrencilere modern ve sağlıklı bir ortamda spor yapma imkânı sağlıyor. Okul tipi spor salonları pek çok sportif aktiviteyi bir arada sunabilmeleri yönüyle öğrencilerefarklı dallarda spor yapma şansı sunuyor. Spor salonlarıyla spor saatleri dolu dolu geçiyor. Büyükşehir Belediyesi bu salonlardan birini Körfez Orhangazi Anadolu Lisesi için yapacak. 6 FİRMA TEKLİF SUNDU Salonun yapımı için ilk adımı atan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, salonun yapacak yüklenici firmayı belirlemek için ihale düzenledi. İhale salonunda gerçekleştirilen oturuma 6 firma teklif verdi. En düşük teklifi 3 milyon 48 bin TL ile Yazar Bilişim İnşaat verirken en yüksek teklif 3 milyon 538 bin TL ile Modern Yapı’dan geldi. Komisyon değerlendirmesinin ardından işi alacak olan yüklenici firma projeyi 350 gün içinde tamamlayacak. BİN 600 METREKARE KULLANIM ALANI Bin 100 metrekare alan üzerine inşa edilecek olan spor salonu toplam bin 600 metrekare kapalı alana sahip olacak. Salonun zemin katında 28 çarpı13 metre ebatlarında basketbol sahası, bu saha ile ortak kullanımlı 9 çarpı 18 metre ölçülerinde voleybol sahası yapılacak. Yapının birinci katında diğer faaliyetlerin yapılabileceği toplam 360 metrekare ölçülerinde 3 adet de salon yer alacak. FİBA ONAYLI ZEMİN KAPLAMASI Spor salonunda 220 kişilik tribün antrenör odası, soyunma odaları, duşlar, tuvaletler ve büfe için ayrılmış kısımlar yer alacak. Salonun yapımında 28 ton demir 366 metreküp alüminyum kompozit panel, 1840 metrekare kenetli çatı ve cephe kaplaması, 115 ton yapı çeliği, yaklaşık 450 metreküp hazır beton kullanılacak. 633 metrekare FİBA onaylı PVC zemin kaplaması uygulaması yapılacak. HER AN SPOR Öğrencilerin spor saati aktivitelerini rahatça yapabilmelerini sağlayan okul tipi spor salonları, farklı spor dallarında da antrenman yapma imkânı veriyor.Fitness, güreş, judo, jimnastik bu sporlardan bazıları arasında yer alıyor. Isıtma ve soğutma sistemleri bulunan salonlar her türlü hava şartlarında spor yapma olanağı sağlıyor. FirmalarTeklifler Yazar Bilişim İnş.        3 milyon 48 bin TL AtlasBK İnş.                 3 milyon 199 bin TL Nurullah Kurul             3 milyon 232 bin TL NRSE İnş.                             3 milyon 322 bin TL Masyapı İnş.                3 milyon 489 bin TL Modern Yapı               3 milyon 538 bin TL  
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Körfez Orhangazi Anadolu Lisesi için spor salonu inşa edecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, öğrencilerin daha güzel şartlarda spor eğitimi almaları için okullara spor salonları inşa ediyor. Bugüne kadar pek çok okula yapılan okul tipi spor salonları öğrencilere modern ve sağlıklı bir ortamda spor yapma imkânı sağlıyor. Okul tipi spor salonları pek çok sportif aktiviteyi bir arada sunabilmeleri yönüyle öğrencilerefarklı dallarda spor yapma şansı sunuyor. Spor salonlarıyla spor saatleri dolu dolu geçiyor. Büyükşehir Belediyesi bu salonlardan birini Körfez Orhangazi Anadolu Lisesi için yapacak.

6 FİRMA TEKLİF SUNDU

Salonun yapımı için ilk adımı atan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, salonun yapacak yüklenici firmayı belirlemek için ihale düzenledi. İhale salonunda gerçekleştirilen oturuma 6 firma teklif verdi. En düşük teklifi 3 milyon 48 bin TL ile Yazar Bilişim İnşaat verirken en yüksek teklif 3 milyon 538 bin TL ile Modern Yapı’dan geldi. Komisyon değerlendirmesinin ardından işi alacak olan yüklenici firma projeyi 350 gün içinde tamamlayacak.

BİN 600 METREKARE KULLANIM ALANI

Bin 100 metrekare alan üzerine inşa edilecek olan spor salonu toplam bin 600 metrekare kapalı alana sahip olacak. Salonun zemin katında 28 çarpı13 metre ebatlarında basketbol sahası, bu saha ile ortak kullanımlı 9 çarpı 18 metre ölçülerinde voleybol sahası yapılacak. Yapının birinci katında diğer faaliyetlerin yapılabileceği toplam 360 metrekare ölçülerinde 3 adet de salon yer alacak.

FİBA ONAYLI ZEMİN KAPLAMASI

Spor salonunda 220 kişilik tribün antrenör odası, soyunma odaları, duşlar, tuvaletler ve büfe için ayrılmış kısımlar yer alacak. Salonun yapımında 28 ton demir 366 metreküp alüminyum kompozit panel, 1840 metrekare kenetli çatı ve cephe kaplaması, 115 ton yapı çeliği, yaklaşık 450 metreküp hazır beton kullanılacak. 633 metrekare FİBA onaylı PVC zemin kaplaması uygulaması yapılacak.

HER AN SPOR

Öğrencilerin spor saati aktivitelerini rahatça yapabilmelerini sağlayan okul tipi spor salonları, farklı spor dallarında da antrenman yapma imkânı veriyor.Fitness, güreş, judo, jimnastik bu sporlardan bazıları arasında yer alıyor. Isıtma ve soğutma sistemleri bulunan salonlar her türlü hava şartlarında spor yapma olanağı sağlıyor.

FirmalarTeklifler

Yazar Bilişim İnş.        3 milyon 48 bin TL

AtlasBK İnş.                 3 milyon 199 bin TL

Nurullah Kurul             3 milyon 232 bin TL

NRSE İnş.                             3 milyon 322 bin TL

Masyapı İnş.                3 milyon 489 bin TL

Modern Yapı               3 milyon 538 bin TL

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.