Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez ruhsatsız silah ele geçirildi

14.10.2019 - 00:45, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2368+ kez okundu.
 

Körfez ruhsatsız silah ele geçirildi

Körfez ilçe de polis ekipleri bir şüphelinin üzerinde ruhsatsız tabanca yakaladı. Tabanca incelenmek üzere muhafaza altına alındı.

Körfez ilçe de   polis ekipleri bir şüphelinin üzerinde ruhsatsız tabanca yakaladı. Tabanca incelenmek üzere muhafaza altına alındı. Olay, Güney Mahallesi’nin en işlek yeri olan Tuğrul Caddesi’ nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre Polis ekipleri uygulama yaparken şüphelendikleri bir şahsı takibe aldı. Kendini bir iş yerine atan şahsı polis ekipleri burada üzerini aradı.  Yapılan üst aramasında şahsın üzerinden 9 mm çapında ruhsatsız bir silah çıktı. Silaha el konulurken şüpheli ise ifadesi alınmak üzere Tütünçiftlik  Polis Karakol Amirliğine götürüldü. 6136 SKM'den ifadesi alınan şüpheli gözaltına alınırken, Polis olayla ilişkin soruşturma başlattı.  
Körfez ilçe de polis ekipleri bir şüphelinin üzerinde ruhsatsız tabanca yakaladı. Tabanca incelenmek üzere muhafaza altına alındı.

Körfez ilçe de   polis ekipleri bir şüphelinin üzerinde ruhsatsız tabanca yakaladı. Tabanca incelenmek üzere muhafaza altına alındı.

Olay, Güney Mahallesi’nin en işlek yeri olan Tuğrul Caddesi’ nde meydana geldi.

Alınan bilgiye göre Polis ekipleri uygulama yaparken şüphelendikleri bir şahsı takibe aldı. Kendini bir iş yerine atan şahsı polis ekipleri burada üzerini aradı.  Yapılan üst aramasında şahsın üzerinden 9 mm çapında ruhsatsız bir silah çıktı. Silaha el konulurken şüpheli ise ifadesi alınmak üzere Tütünçiftlik  Polis Karakol Amirliğine götürüldü. 6136 SKM'den ifadesi alınan şüpheli gözaltına alınırken, Polis olayla ilişkin soruşturma başlattı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.