Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez Sevindikli Mahallesi’ne sağlıklı altyapı

GÜNDEM 18.09.2020 - 15:02, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2333+ kez okundu.
 

Körfez Sevindikli Mahallesi’ne sağlıklı altyapı

Kocaeli ve çevre illerin cazibe merkezi haline gelen Körfez ilçesine bağlı Sevindikli Mahallesi’nin atıksu ve içmesuyu altyapısı yenileniyor.

Kuzey Marmara Otoyolu kenarında ve eski İstanbul yolu üzerinde bulunan Körfez ilçesine bağlı Sevindikli Mahallesi, Kocaeli ve çevre illerin cazibe merkezi haline geldi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, göleti, doğası, tarımsal faaliyetleri ile dikkat çeken Sevindikli Mahallesi’nin ekonomik ömrünü tamamlayan ve artan nüfus ile birlikte yetersiz kalan atıksu ve içmesuyu altyapısını yenilemek, yeni yerleşim alanları için yeni hatlar inşa etmek için altyapı yatırımları gerçekleştiriyor. KIRSAL MAHALLELER CAZİBE MERKEZİ HALİNE GELDİ Sanayi ve turizm kenti Kocaeli’nin kırsal mahalleleri, kesintisiz içmesuyu, atıksu altyapısı, içmesuyu ve atıksu arıtma tesisleri, düzenli ve modern yollar, park alanları, sosyal tesisler, tarımsal ve hayvansal destekler ile birlikte cazibe merkezi haline geldi.  Bu gelişmeler ile birlikte şehirden kırsal alanlara yoğun geri dönüşler sağlandı. Son 15 yıldır onlarca kırsal mahallede altyapı yatırımları gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahallelerin altyapı yatırımlarını il genelinde sürdürüyor. TOPLAM 13 KM ALTYAPI HATTI Kırsal mahallelerin altyapı yatırımları kapsamında Büyükşehir Belediyesi, Kuzey Marmara Otoyolu kenarında ve eski İstanbul yolu üzerinde bulunan Körfez ilçesine bağlı Sevindikli Mahallesi’nde alt yapı çalışmaları yapıyor. Körfez Güney ve Fatih mahalleleri altyapı inşaatı projesi kapsamında gerçekleştirilen imalat çalışmaları Sevindikli Mahallesi’nin değişik bölgelerinde yapılıyor. Mahallenin altyapı problemlerini çözecek ve sağlıklı altyapıya kavuşturacak olan çalışmalar kapsamında toplam 7.5 kilometre uzunluğunda atıksu ve 5.5 kilometre uzunluğunda içmesuyu hattı yapılacak. Ayrıca, atıksuları toplamak için de 500 kişilik fosseptik inşa edilecek. “MUTLU ŞEHİR KOCAELİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ” İnsan odaklı hizmetler yürüttüklerini ifade eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, şehir ve kırsal ayrımı yapmadan yatırım çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Yaptıkları birçok faaliyetler ile Kocaeli’nin kırsal mahallelerinin cazibe merkezleri haline geldiğini vurgulayan Başkan Büyükakın, “Mutlu Şehir Kocaeli için çalışıyoruz. Bizim için insanların mutluluğu çok önemlidir. Bunun için de yatırımlarımızı ve çalışmalarımızı insan odaklı gerçekleştiriyoruz. Sıfır kirlilik ve kesintisiz içmesuyu hedefimiz kapsamında altyapı hizmetlerinin götürülmediği yer kalmayacak şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.
Kocaeli ve çevre illerin cazibe merkezi haline gelen Körfez ilçesine bağlı Sevindikli Mahallesi’nin atıksu ve içmesuyu altyapısı yenileniyor.

Kuzey Marmara Otoyolu kenarında ve eski İstanbul yolu üzerinde bulunan Körfez ilçesine bağlı Sevindikli Mahallesi, Kocaeli ve çevre illerin cazibe merkezi haline geldi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, göleti, doğası, tarımsal faaliyetleri ile dikkat çeken Sevindikli Mahallesi’nin ekonomik ömrünü tamamlayan ve artan nüfus ile birlikte yetersiz kalan atıksu ve içmesuyu altyapısını yenilemek, yeni yerleşim alanları için yeni hatlar inşa etmek için altyapı yatırımları gerçekleştiriyor.

KIRSAL MAHALLELER CAZİBE MERKEZİ HALİNE GELDİ

Sanayi ve turizm kenti Kocaeli’nin kırsal mahalleleri, kesintisiz içmesuyu, atıksu altyapısı, içmesuyu ve atıksu arıtma tesisleri, düzenli ve modern yollar, park alanları, sosyal tesisler, tarımsal ve hayvansal destekler ile birlikte cazibe merkezi haline geldi.  Bu gelişmeler ile birlikte şehirden kırsal alanlara yoğun geri dönüşler sağlandı. Son 15 yıldır onlarca kırsal mahallede altyapı yatırımları gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahallelerin altyapı yatırımlarını il genelinde sürdürüyor.

TOPLAM 13 KM ALTYAPI HATTI

Kırsal mahallelerin altyapı yatırımları kapsamında Büyükşehir Belediyesi, Kuzey Marmara Otoyolu kenarında ve eski İstanbul yolu üzerinde bulunan Körfez ilçesine bağlı Sevindikli Mahallesi’nde alt yapı çalışmaları yapıyor. Körfez Güney ve Fatih mahalleleri altyapı inşaatı projesi kapsamında gerçekleştirilen imalat çalışmaları Sevindikli Mahallesi’nin değişik bölgelerinde yapılıyor. Mahallenin altyapı problemlerini çözecek ve sağlıklı altyapıya kavuşturacak olan çalışmalar kapsamında toplam 7.5 kilometre uzunluğunda atıksu ve 5.5 kilometre uzunluğunda içmesuyu hattı yapılacak. Ayrıca, atıksuları toplamak için de 500 kişilik fosseptik inşa edilecek.

“MUTLU ŞEHİR KOCAELİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

İnsan odaklı hizmetler yürüttüklerini ifade eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, şehir ve kırsal ayrımı yapmadan yatırım çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Yaptıkları birçok faaliyetler ile Kocaeli’nin kırsal mahallelerinin cazibe merkezleri haline geldiğini vurgulayan Başkan Büyükakın, “Mutlu Şehir Kocaeli için çalışıyoruz. Bizim için insanların mutluluğu çok önemlidir. Bunun için de yatırımlarımızı ve çalışmalarımızı insan odaklı gerçekleştiriyoruz. Sıfır kirlilik ve kesintisiz içmesuyu hedefimiz kapsamında altyapı hizmetlerinin götürülmediği yer kalmayacak şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.