Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez Ticaret Odası 2020’ye yeni logo ile girdi

25.12.2019 - 19:22, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2596+ kez okundu.
 

Körfez Ticaret Odası 2020’ye yeni logo ile girdi

İzmit Belediyesi alanından uzmanlaşmış bir birinden önemli isimlerin katılımlarıyla Cumartesi günü “Lotus Gebe Eğitimi” programı düzenleyecek.

İzmit Belediyesi alanından uzmanlaşmış bir birinden önemli isimlerin katılımlarıyla Cumartesi günü “Lotus Gebe Eğitimi” programı düzenleyecek. Her fırsatta “Kadınlar ve çocuklar önceliğimiz olacak” diyen İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet kadınlar için verdiği sözleri yerine getirmeye devam ediyor. Bu kapsamda İzmit Belediyesi anne ve çocuk sağlığı konularında bilgiler verilecek olan “Lotus Gebe Eğitim” programı gerçekleştirecek. EĞİTİM TAMAMEN ÜCRETSİZ Ücretsiz olarak gerçekleşen eğitim programı moderatörlüğünü Op. Dr. İnci Çavuşoğlu’nun üstlendiği, konuşmacı olarak Uzman Dr. Gülten Türkkanı Asal ve Op. Dr. Reyhan Arpacı’nın katılacağı eğitim programı 28 Aralık 2019 Cumartesi günü saat 14:-30-17:00 saatleri arasında Yenişehir  Mahallesi’nde bulunan İzmit Belediyesi Çocuk Hakları Okulu’nda gerçekleşecek. Ücretsiz olarak gerçekleşecek bu programa tüm vatandaşlar davet edilirken bilgi almak için 0507 131 01 92 numaralı telefonla iletişime geçilebileceği ifade edildi. DOĞUM VE DOĞUM SONRASINA HAZIRLIK Prof. Dr. Eray Çalışkan ve Op. Dr. İnci Çavuşoğlu önderliğinde bir araya gelmiş gebelik süreci boyunca anne ve baba adaylarına hamile yogası, hamile pilatesi, doğuma hazırlık, bebek bakımı ve emzirme gibi pek konuda eğitimler veren Lotus Gebe’nin amacı anne adaylarını hem fiziksel hem de mental olarak doğuma hazırlamak olduğu ifade edildi.
İzmit Belediyesi alanından uzmanlaşmış bir birinden önemli isimlerin katılımlarıyla Cumartesi günü “Lotus Gebe Eğitimi” programı düzenleyecek.

İzmit Belediyesi alanından uzmanlaşmış bir birinden önemli isimlerin katılımlarıyla Cumartesi günü “Lotus Gebe Eğitimi” programı düzenleyecek.

Her fırsatta “Kadınlar ve çocuklar önceliğimiz olacak” diyen İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet kadınlar için verdiği sözleri yerine getirmeye devam ediyor. Bu kapsamda İzmit Belediyesi anne ve çocuk sağlığı konularında bilgiler verilecek olan “Lotus Gebe Eğitim” programı gerçekleştirecek.

EĞİTİM TAMAMEN ÜCRETSİZ

Ücretsiz olarak gerçekleşen eğitim programı moderatörlüğünü Op. Dr. İnci Çavuşoğlu’nun üstlendiği, konuşmacı olarak Uzman Dr. Gülten Türkkanı Asal ve Op. Dr. Reyhan Arpacı’nın katılacağı eğitim programı 28 Aralık 2019 Cumartesi günü saat 14:-30-17:00 saatleri arasında Yenişehir  Mahallesi’nde bulunan İzmit Belediyesi Çocuk Hakları Okulu’nda gerçekleşecek. Ücretsiz olarak gerçekleşecek bu programa tüm vatandaşlar davet edilirken bilgi almak için 0507 131 01 92 numaralı telefonla iletişime geçilebileceği ifade edildi.

DOĞUM VE DOĞUM SONRASINA HAZIRLIK

Prof. Dr. Eray Çalışkan ve Op. Dr. İnci Çavuşoğlu önderliğinde bir araya gelmiş gebelik süreci boyunca anne ve baba adaylarına hamile yogası, hamile pilatesi, doğuma hazırlık, bebek bakımı ve emzirme gibi pek konuda eğitimler veren Lotus Gebe’nin amacı anne adaylarını hem fiziksel hem de mental olarak doğuma hazırlamak olduğu ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.