Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez Ticaret Odası İhracat Komisyonu İlk İhracatını Yaptırdı

EKONOMİ 21.12.2018 - 21:05, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2147+ kez okundu.
 

Körfez Ticaret Odası İhracat Komisyonu İlk İhracatını Yaptırdı

Körfez Ticaret Odası İhracat Komisyonu girişimleriyle hayata geçirilen İhracat Danışmanlığı hizmetinden faydalanan oda üyeleri sonuca ulaşmaya başladı.

Körfez Ticaret Odası İhracat Komisyonu girişimleriyle hayata geçirilen İhracat Danışmanlığı hizmetinden faydalanan oda üyeleri sonuca ulaşmaya başladı. İLK SEVKİYAT ALMANYA’YA Körfez Ticaret Odası İhracat Komisyonu girişimleriyle hayata geçirilen İhracat Danışmanlığı hizmetinden faydalanan oda üyeleri sonuca ulaşmaya başladı. Bu kapsamda Körfez Ticaret Odası ihracat komisyonu üyeleri, Yaklaşık 20 yıldır ihracat yapmayan oda üyesi Uğur Ticarete destek vererek tekrar ihracat hayatlarına başlamalarına aracı oldular. Uğur Ticaret firma sahipleri Haşim Özdağdeviren ve Mustafa Özdağdeviren İlk sevkiyatlarını Almanya’ya çelik kapı göndererek gerçekleştirdi. İhracat Komisyon’u Başkan Yardımcısı Bilal Tomba ve Körfez Ticaret Odası Genel Sekreteri Berat Nas ile Uğur Ticaret’i ziyaret ederek mevcut ticari potansiyel ve gelecek hakkındaki planları ile ilgili görüş ve değerlendirmelerini aldık.   TOMBA DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK  Gerçekleştirilen ziyarette konuşan Körfez Ticaret Odası İhracat Komisyonu Başkan Yardımcısı Bilal Tomba ‘’Ticari hayatlarında yüksek itibar sahibi olmalarını sağlayan Haşim Özdağdeviren’i ve genç girişimcimiz Mustafa Özdağdeviren’i işletmelerini bir üst seviyeye yükseltmeye devam ettikleri için tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Körfez Ticaret Odası olarak ihracat yapmak isteyen üyelerimize desteklerimiz devam edecektir.  
Körfez Ticaret Odası İhracat Komisyonu girişimleriyle hayata geçirilen İhracat Danışmanlığı hizmetinden faydalanan oda üyeleri sonuca ulaşmaya başladı.

Körfez Ticaret Odası İhracat Komisyonu girişimleriyle hayata geçirilen İhracat Danışmanlığı hizmetinden faydalanan oda üyeleri sonuca ulaşmaya başladı.

İLK SEVKİYAT ALMANYA’YA

Körfez Ticaret Odası İhracat Komisyonu girişimleriyle hayata geçirilen İhracat Danışmanlığı hizmetinden faydalanan oda üyeleri sonuca ulaşmaya başladı. Bu kapsamda Körfez Ticaret Odası ihracat komisyonu üyeleri, Yaklaşık 20 yıldır ihracat yapmayan oda üyesi Uğur Ticarete destek vererek tekrar ihracat hayatlarına başlamalarına aracı oldular. Uğur Ticaret firma sahipleri Haşim Özdağdeviren ve Mustafa Özdağdeviren İlk sevkiyatlarını Almanya’ya çelik kapı göndererek gerçekleştirdi. İhracat Komisyon’u Başkan Yardımcısı Bilal Tomba ve Körfez Ticaret Odası Genel Sekreteri Berat Nas ile Uğur Ticaret’i ziyaret ederek mevcut ticari potansiyel ve gelecek hakkındaki planları ile ilgili görüş ve değerlendirmelerini aldık.  

TOMBA DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK

 Gerçekleştirilen ziyarette konuşan Körfez Ticaret Odası İhracat Komisyonu Başkan Yardımcısı Bilal Tomba ‘’Ticari hayatlarında yüksek itibar sahibi olmalarını sağlayan Haşim Özdağdeviren’i ve genç girişimcimiz Mustafa Özdağdeviren’i işletmelerini bir üst seviyeye yükseltmeye devam ettikleri için tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Körfez Ticaret Odası olarak ihracat yapmak isteyen üyelerimize desteklerimiz devam edecektir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.