Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez Ticaret Odası Kadınları 8 Mart’ı Kutladı

EĞİTİM 06.03.2019 - 13:05, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2099+ kez okundu.
 

Körfez Ticaret Odası Kadınları 8 Mart’ı Kutladı

Körfez Ticaret Odası 8 Mart Dünya kadınlar günü etkinlikleri kapsamında Cemalettin Fidancı Meclis toplantı salonunda kadınlara yönelik olarak seminer gerçekleştirdi. Doç. Dr. Bilsen Bilgili tarafından verilen seminere katılım yoğun oldu.

Körfez Ticaret Odası 8 Mart Dünya kadınlar günü etkinlikleri kapsamında Cemalettin Fidancı Meclis toplantı salonunda kadınlara yönelik olarak seminer gerçekleştirdi. Doç. Dr. Bilsen Bilgili tarafından verilen seminere katılım yoğun oldu. KATILIM ÇOK YOĞUNDU Körfez Ticaret Odası meclis salonunda Kadın girişimciler icra kurulu üyeleri Fatoş Durak, Ayşe Hacet Aşar, Ebru Korkmaz ve Hazel Uzun koordinasyonunda gerçekleştirilen toplantıya Adalet ve Kalkınma Partisi Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Körfez Kaymakamının eşi Şengül Can, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın eşi Bilge Baran, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk’ün eşi Özlem Öztürk, Kadın Girişimciler Kurulu önceki dönem başkanları Bahar Baykal ve Panbe Kamacı Arslan ve çok sayıda kadın girişimci katılım sağladı. RADİYE SEZER KATIRCIOĞLU ‘’KADINLARIMIZ HERYERDE OLMALI’’ Seminere katılan katılımcıların kadınların 8 Mart dünya kadınlar gününü kutlayan Radiye Sezer Katırcıoğlu kadınların toplumsal yaşamdaki, ekonomideki güçlerini ve değerlerini herkesin iyi bilmesi gerektiğine işaret ederek  kadınların ve gençlerin toplumun her alanında daha fazla rol üstlenmesi gerektiğini dile getirdi. ÖZTÜRK ‘’KADINLARIMIz BAŞTACIDIR’’ Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren KTO Başkanı Recep Öztürk ‘’Biz Türk Milletinin dini yaşamında, inancında ve milli değerlerinin içerisinde, kadın her zaman baş tacı olmuştur. Çünkü kadın, analık sıfatı başta olmak üzere; sevginin, merhametin ve fedakârlığın bir sembolü olarak karşımıza çıkmıştır. Bu sebeplerle Türk Milleti olarak bizler, geçmişten günümüze, her daim kadına değer vermeyi başardık diye düşünüyor, Bu ayrıcalıklı özelliğimizin devam edeceğine de inancımızın tam olduğunu özellikle belirtmek istiyoruz’’ dedi. BİLSEN BİLGİLİ’DEN SUNUM Kocaeli Üniversitesi hocalarından Doç. Dr. Bilsen Bilgili kadınlara yönelik olarak pazarlama ve tahsilat alanında yaşanan sorunlar ve kadınların iş hayatında olmalarının önemi üzerine detaylı bir sunum gerçekleştirdi. İlgi çeken programda Bilsen Bilgili verdiği örnekler ve görsellerle semineri renklendirdi. Program sonrasında Doç. Dr. Bilsen Bilgili’ye günün anısına Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın eşi Bilge Baran ve Körfez Kaymakamının eşi Şengül Can tarafından plaket takdiminde bulunuldu. PROGRAM SONRASI KOKTEYL VE HEDİYELER DAĞITILDI Çok verimli geçen program sonrası kadınlara yönelik olarak gerçekleştirilen kokteylde bir araya gelen kadınlara Körfez Ticaret Odası tarafından kadınlar günü dolayısıyla çiçek tohumları dağıtıldı.      
Körfez Ticaret Odası 8 Mart Dünya kadınlar günü etkinlikleri kapsamında Cemalettin Fidancı Meclis toplantı salonunda kadınlara yönelik olarak seminer gerçekleştirdi. Doç. Dr. Bilsen Bilgili tarafından verilen seminere katılım yoğun oldu.

Körfez Ticaret Odası 8 Mart Dünya kadınlar günü etkinlikleri kapsamında Cemalettin Fidancı Meclis toplantı salonunda kadınlara yönelik olarak seminer gerçekleştirdi. Doç. Dr. Bilsen Bilgili tarafından verilen seminere katılım yoğun oldu.

KATILIM ÇOK YOĞUNDU

Körfez Ticaret Odası meclis salonunda Kadın girişimciler icra kurulu üyeleri Fatoş Durak, Ayşe Hacet Aşar, Ebru Korkmaz ve Hazel Uzun koordinasyonunda gerçekleştirilen toplantıya Adalet ve Kalkınma Partisi Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Körfez Kaymakamının eşi Şengül Can, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın eşi Bilge Baran, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk’ün eşi Özlem Öztürk, Kadın Girişimciler Kurulu önceki dönem başkanları Bahar Baykal ve Panbe Kamacı Arslan ve çok sayıda kadın girişimci katılım sağladı.

RADİYE SEZER KATIRCIOĞLU ‘’KADINLARIMIZ HERYERDE OLMALI’’

Seminere katılan katılımcıların kadınların 8 Mart dünya kadınlar gününü kutlayan Radiye Sezer Katırcıoğlu kadınların toplumsal yaşamdaki, ekonomideki güçlerini ve değerlerini herkesin iyi bilmesi gerektiğine işaret ederek  kadınların ve gençlerin toplumun her alanında daha fazla rol üstlenmesi gerektiğini dile getirdi.

ÖZTÜRK ‘’KADINLARIMIz BAŞTACIDIR’’

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren KTO Başkanı Recep Öztürk ‘’Biz Türk Milletinin dini yaşamında, inancında ve milli değerlerinin içerisinde, kadın her zaman baş tacı olmuştur. Çünkü kadın, analık sıfatı başta olmak üzere; sevginin, merhametin ve fedakârlığın bir sembolü olarak karşımıza çıkmıştır. Bu sebeplerle Türk Milleti olarak bizler, geçmişten günümüze, her daim kadına değer vermeyi başardık diye düşünüyor, Bu ayrıcalıklı özelliğimizin devam edeceğine de inancımızın tam olduğunu özellikle belirtmek istiyoruz’’ dedi.

BİLSEN BİLGİLİ’DEN SUNUM

Kocaeli Üniversitesi hocalarından Doç. Dr. Bilsen Bilgili kadınlara yönelik olarak pazarlama ve tahsilat alanında yaşanan sorunlar ve kadınların iş hayatında olmalarının önemi üzerine detaylı bir sunum gerçekleştirdi. İlgi çeken programda Bilsen Bilgili verdiği örnekler ve görsellerle semineri renklendirdi. Program sonrasında Doç. Dr. Bilsen Bilgili’ye günün anısına Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın eşi Bilge Baran ve Körfez Kaymakamının eşi Şengül Can tarafından plaket takdiminde bulunuldu.

PROGRAM SONRASI KOKTEYL VE HEDİYELER DAĞITILDI

Çok verimli geçen program sonrası kadınlara yönelik olarak gerçekleştirilen kokteylde bir araya gelen kadınlara Körfez Ticaret Odası tarafından kadınlar günü dolayısıyla çiçek tohumları dağıtıldı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.