Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez Ticaret Odası’nda sigortacılar çok aktif

GÜNDEM 18.12.2018 - 20:29, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2527+ kez okundu.
 

Körfez Ticaret Odası’nda sigortacılar çok aktif

Körfez Ticaret Odası’nda sigortacılardan oluşan 11. meslek komitesi çok aktif çalışıyor. Gerek üye ziyaretleri gerekse yapılan organizasyonlarla göz dolduruyor

Körfez Ticaret Odası’nda sigortacılardan oluşan 11. meslek komitesi çok aktif çalışıyor. Gerek üye ziyaretleri gerekse yapılan organizasyonlarla göz dolduruyor Körfez Ticaret Odası’nda sigortacılardan oluşan 11. meslek komitesi çok aktif çalışıyor. gerek üye ziyaretleri gerekse yapılan organizasyonlarla göz dolduruyor. Gerçekleştirilen üye ziyaretlerinin ardından Körfez’de faaliyet gösteren sigorta acentelerini kahvaltıda buluşturan 11. komite üyeleri hem üyelerin birbiri ile kaynaşması hem de sektörel sorunların konuşulması için bir araya geldi. SEKTÖREL SORUNLAR DETAYLI OLARAK KONUŞULDU Toplantıya ev sahipliğini Körfez Ticaret Odası 11. meslek komite başkanı Hasan Yılmaz komite üyeleri Erdoğan Songur, Mehmet Şahin ve Ercan Yavuz yaptı. Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk, Başkan Vekili Abdullah Baki Susam ve Veysel Şenol ile yönetim kurulu üyesi Mehmet Gümüş’ünde katılımı ile gerçekleştirilen kahvaltı programında mesleğinde 15 ve üzeri yılını dolduran sigorta acenteleri sahiplerine plaket takdimi yapıldı. MESLEKTE 15. YIL VE ÜZERİNİ DOLDURANLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ gerçekleştirilen toplantı ve kahvaltı sonrasında meslekte 15. ve üzeri yılı dolduran sigorta acentesi sahiplerine plaket takdimi yapıldı. Bu kapsamda Gürsel Gencer, Altan Gedik, Hakan Bilgin, Nuran Doğan, Pembe Arslan, Hakan Baydar ve Mustafa Gülcan, Hasan Yılmaz 15 yıl ve üzerinde sigortacılık alanında hizmet vermeleri nedeni ile plaketle ödüllendirildiler.      
Körfez Ticaret Odası’nda sigortacılardan oluşan 11. meslek komitesi çok aktif çalışıyor. Gerek üye ziyaretleri gerekse yapılan organizasyonlarla göz dolduruyor

Körfez Ticaret Odası’nda sigortacılardan oluşan 11. meslek komitesi çok aktif çalışıyor. Gerek üye ziyaretleri gerekse yapılan organizasyonlarla göz dolduruyor

Körfez Ticaret Odası’nda sigortacılardan oluşan 11. meslek komitesi çok aktif çalışıyor. gerek üye ziyaretleri gerekse yapılan organizasyonlarla göz dolduruyor. Gerçekleştirilen üye ziyaretlerinin ardından Körfez’de faaliyet gösteren sigorta acentelerini kahvaltıda buluşturan 11. komite üyeleri hem üyelerin birbiri ile kaynaşması hem de sektörel sorunların konuşulması için bir araya geldi.

SEKTÖREL SORUNLAR DETAYLI OLARAK KONUŞULDU

Toplantıya ev sahipliğini Körfez Ticaret Odası 11. meslek komite başkanı Hasan Yılmaz komite üyeleri Erdoğan Songur, Mehmet Şahin ve Ercan Yavuz yaptı. Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk, Başkan Vekili Abdullah Baki Susam ve Veysel Şenol ile yönetim kurulu üyesi Mehmet Gümüş’ünde katılımı ile gerçekleştirilen kahvaltı programında mesleğinde 15 ve üzeri yılını dolduran sigorta acenteleri sahiplerine plaket takdimi yapıldı.

MESLEKTE 15. YIL VE ÜZERİNİ DOLDURANLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

gerçekleştirilen toplantı ve kahvaltı sonrasında meslekte 15. ve üzeri yılı dolduran sigorta acentesi sahiplerine plaket takdimi yapıldı. Bu kapsamda Gürsel Gencer, Altan Gedik, Hakan Bilgin, Nuran Doğan, Pembe Arslan, Hakan Baydar ve Mustafa Gülcan, Hasan Yılmaz 15 yıl ve üzerinde sigortacılık alanında hizmet vermeleri nedeni ile plaketle ödüllendirildiler.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.