Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez Ticaret Odası’ndan Dış Ticaret Eğitimi

EĞİTİM 22.01.2020 - 19:46, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2904+ kez okundu.
 

Körfez Ticaret Odası’ndan Dış Ticaret Eğitimi

Körfez Ticaret Odası üyelerine yönelik dış ticaret eğitimi gerçekleştirdi. KTO eğitim salonunda gerçekleştirilen eğitime ilgi yoğun oldu.

Körfez Ticaret Odası üyelerine yönelik dış ticaret eğitimi gerçekleştirdi. KTO eğitim salonunda gerçekleştirilen eğitime ilgi yoğun oldu. Körfez Ticaret Odası üyelerine yönelik dış ticaret eğitimi gerçekleştirdi. Katılımın yoğun olduğu toplantıda dış ticaret ile ilgili pek çok bilgi katılımcılar ile paylaşıldı. ’’DOĞU VE ORTA AVRUPA'DA İŞ VE YATIRIM FIRSATLARI’’ DETAYLI OLARAK ANLATILDI Eğitim salonunda gerçekleştirilen eğitimde işletmenizin yurtdışında da var olmasını sağlamak için; uluslararası işletme stratejisi nasıl oluşturulur, nelere dikkat etmek gerekir, ihracat yapmak için neden Orta ve Doğu Avrupa'ya yoğunlaşılmalıdır? Bu bölgede iş ve yatırım fırsatları nelerdir? Orta ve Doğu Avrupa'da şirket kurma, vergilendirme, devlet teşvikleri, vatandaşlık ve işçi çalıştırmak için resmi prosedürler ve yükümlülükler nelerdir?" konu başlıkları işlendiği ‘’Doğu ve Orta Avrupa'da İş ve Yatırım Fırsatları’’ konuları katılımcılara detaylı olarak anlatıldı. Kamil Bayar, Genco Özkan, Edina Gümüşbayır ve Av. Bedrettin Gürcan tarafından verilen eğitimde Macaristan, Almanya, Çek Cumhuriyeti, Polonya ve Sırbistan ülkeleri ile ilgili bilgiler katılımcılar ile paylaşıldı.
Körfez Ticaret Odası üyelerine yönelik dış ticaret eğitimi gerçekleştirdi. KTO eğitim salonunda gerçekleştirilen eğitime ilgi yoğun oldu.

Körfez Ticaret Odası üyelerine yönelik dış ticaret eğitimi gerçekleştirdi. KTO eğitim salonunda gerçekleştirilen eğitime ilgi yoğun oldu.

Körfez Ticaret Odası üyelerine yönelik dış ticaret eğitimi gerçekleştirdi. Katılımın yoğun olduğu toplantıda dış ticaret ile ilgili pek çok bilgi katılımcılar ile paylaşıldı.

’’DOĞU VE ORTA AVRUPA'DA İŞ VE YATIRIM FIRSATLARI’’ DETAYLI OLARAK ANLATILDI

Eğitim salonunda gerçekleştirilen eğitimde işletmenizin yurtdışında da var olmasını sağlamak için; uluslararası işletme stratejisi nasıl oluşturulur, nelere dikkat etmek gerekir, ihracat yapmak için neden Orta ve Doğu Avrupa'ya yoğunlaşılmalıdır? Bu bölgede iş ve yatırım fırsatları nelerdir? Orta ve Doğu Avrupa'da şirket kurma, vergilendirme, devlet teşvikleri, vatandaşlık ve işçi çalıştırmak için resmi prosedürler ve yükümlülükler nelerdir?" konu başlıkları işlendiği ‘’Doğu ve Orta Avrupa'da İş ve Yatırım Fırsatları’’ konuları katılımcılara detaylı olarak anlatıldı. Kamil Bayar, Genco Özkan, Edina Gümüşbayır ve Av. Bedrettin Gürcan tarafından verilen eğitimde Macaristan, Almanya, Çek Cumhuriyeti, Polonya ve Sırbistan ülkeleri ile ilgili bilgiler katılımcılar ile paylaşıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.