Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez Ticaret Odası Üyelerine Avantaj sağlamaya devam ediyor

GÜNDEM 20.01.2021 - 17:04, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2811+ kez okundu.
 

Körfez Ticaret Odası Üyelerine Avantaj sağlamaya devam ediyor

Körfez Ticaret Odası üyelerine avantaj sağlamaya devam ediyor. Bu kapsamda NÖ-MER Nöroloji kliniği ile avantaj protoklü imzaladı

Körfez Ticaret Odası üyelerine avantaj sağlamaya devam ediyor. Bu kapsamda NÖ-MER Nöroloji kliniği ile avantaj protoklü imzaladı Körfez Ticaret Odası üyelerine avantaj sağlamaya devam ediyor. Bu kapsamda NÖ-MER Nöroloji kliniği ile avantaj protoklü imzaladı. Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk ve NÖ-MER Klinik sahibi Nuran Burcu Arkalı’nın katılımı ile gerçekleştirilen avantaj prtoklü imzalama programında Arkalı Körfez Ticaret Odası personel ve üyelerinin yararlanabilecekleri avantajları anlattı. ÜYELER VE BİRİNCİ DERECE YAKINLARI AVANTAJLARDAN YARARLANABİLECEK Arkalı protokol imza töreninde ‘’ oda personeli ve üyelerin bakmakla yükümlü oldukları ve birinci derece yakınlarını kapsayan avantaj protokolü ile kliniğin verdiği hizmetlerden cari fiyatlar üzerinden belirli oranlarda avantajlardan yararlanabilecekler. Üyeler kendilerine tanınan avantajları Körfez Ticaret Odasının resmi web sitesinden inceleyebilecekler’’ dedi. İmza töreninde konuşan Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk ise göreve geldiğimiz günden bu yana üyelerimize farklı alanlarda hizmetler sunuyoruz, avantaj protokollerimize yenilerini eklemeye devam edeceğiz. Bugün imzaladığımız avantaj protokolümüzün üyelerimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz’’dedi.  
Körfez Ticaret Odası üyelerine avantaj sağlamaya devam ediyor. Bu kapsamda NÖ-MER Nöroloji kliniği ile avantaj protoklü imzaladı

Körfez Ticaret Odası üyelerine avantaj sağlamaya devam ediyor. Bu kapsamda NÖ-MER Nöroloji kliniği ile avantaj protoklü imzaladı

Körfez Ticaret Odası üyelerine avantaj sağlamaya devam ediyor. Bu kapsamda NÖ-MER Nöroloji kliniği ile avantaj protoklü imzaladı. Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk ve NÖ-MER Klinik sahibi Nuran Burcu Arkalı’nın katılımı ile gerçekleştirilen avantaj prtoklü imzalama programında Arkalı Körfez Ticaret Odası personel ve üyelerinin yararlanabilecekleri avantajları anlattı.

ÜYELER VE BİRİNCİ DERECE YAKINLARI AVANTAJLARDAN YARARLANABİLECEK

Arkalı protokol imza töreninde ‘’ oda personeli ve üyelerin bakmakla yükümlü oldukları ve birinci derece yakınlarını kapsayan avantaj protokolü ile kliniğin verdiği hizmetlerden cari fiyatlar üzerinden belirli oranlarda avantajlardan yararlanabilecekler. Üyeler kendilerine tanınan avantajları Körfez Ticaret Odasının resmi web sitesinden inceleyebilecekler’’ dedi. İmza töreninde konuşan Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk ise göreve geldiğimiz günden bu yana üyelerimize farklı alanlarda hizmetler sunuyoruz, avantaj protokollerimize yenilerini eklemeye devam edeceğiz. Bugün imzaladığımız avantaj protokolümüzün üyelerimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz’’dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.