Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez Tır kazası, duvara çarpıp durabildi

Trafik Kazası 21.06.2020 - 13:14, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2614+ kez okundu.
 

Körfez Tır kazası, duvara çarpıp durabildi

Körfez’de, sık sık kazaların meydana geldiği ve Navigasyonun kestirme yol olarak gösterdiği ama ağır vasıtalara yasak olan Hacı Osman İlimtepe yolunda bir tır frenleri patlayınca yeni yapılan cami avlusundan geçip, 3 katlı bir evin önünde duvara çarparak durabildi

Körfez’de, sık sık kazaların meydana geldiği ve Navigasyonun kestirme yol olarak gösterdiği ama ağır vasıtalara yasak olan Hacı Osman İlimtepe yolunda bir tır frenleri patlayınca yeni yapılan cami avlusundan geçip, 3 katlı bir evin önünde duvara çarparak durabildi. Alınan bilgi ve iddialara göre İstanbul’dan Körfez’e malzeme getiren Ömer Ulak idaresindeki  06 PKM 20 plakalı tır, Kuzey Anadolu Otoyolundan çıkış yaptı. Sevindikli Köyü sonrasında navigasyonun gösterdiği en kestirme yolu takip ederek İlimtepe Hacı Osman Yoluna girdi. Ağır yüklü vasıtalara yasak olmasına rağmen navigasyonun gösterdiği yola giren tır, rampadan inerken fren patladı ve hızla kaymaya başladı. İçinde biri bayan 4 kişinin olduğu tır sürücüsü durmak için tüm imkanları kullandı ve en sonunda mucizevi bir şekilde binaların üzerine uçmadan mahalle arasına girerek Nihal Atsız Sokak’ta ki yeni yapılan caminin avlusundan geçip, 3 katlı binanın önünde istinat duvarına çarparak durdu. Kazada, araçta hasar meydana gelirken panik atağı olan N.D. adlı bayan rahatsızlandı ve kontrol amacıyla hastaneye götürüldü. Araçta bulunan sürücü Ömer Ulak ve Y.D. ile İ.D. yara almadan kazayı atlattılar. Büyük bir tehlike atlatan kazazedelere ve sürücüye mahalle halkı çay ve bisküvi ikram ederek  sakinleşmelerini sağladılar. Kazayla ilgili soruşturma devam ederken, aynı yolda biri ölümlü olmak üzere 5 kaza meydana geldiği ve navigasyondan bu yolun çıkartılması ya da ağır vasıtalara izin verilmemesi gerektiği, konulan tabelaların gece fark edilmediği belirtildi.    
Körfez’de, sık sık kazaların meydana geldiği ve Navigasyonun kestirme yol olarak gösterdiği ama ağır vasıtalara yasak olan Hacı Osman İlimtepe yolunda bir tır frenleri patlayınca yeni yapılan cami avlusundan geçip, 3 katlı bir evin önünde duvara çarparak durabildi

Körfez’de, sık sık kazaların meydana geldiği ve Navigasyonun kestirme yol olarak gösterdiği ama ağır vasıtalara yasak olan Hacı Osman İlimtepe yolunda bir tır frenleri patlayınca yeni yapılan cami avlusundan geçip, 3 katlı bir evin önünde duvara çarparak durabildi.

Alınan bilgi ve iddialara göre İstanbul’dan Körfez’e malzeme getiren Ömer Ulak idaresindeki  06 PKM 20 plakalı tır, Kuzey Anadolu Otoyolundan çıkış yaptı. Sevindikli Köyü sonrasında navigasyonun gösterdiği en kestirme yolu takip ederek İlimtepe Hacı Osman Yoluna girdi. Ağır yüklü vasıtalara yasak olmasına rağmen navigasyonun gösterdiği yola giren tır, rampadan inerken fren patladı ve hızla kaymaya başladı. İçinde biri bayan 4 kişinin olduğu tır sürücüsü durmak için tüm imkanları kullandı ve en sonunda mucizevi bir şekilde binaların üzerine uçmadan mahalle arasına girerek Nihal Atsız Sokak’ta ki yeni yapılan caminin avlusundan geçip, 3 katlı binanın önünde istinat duvarına çarparak durdu.

Kazada, araçta hasar meydana gelirken panik atağı olan N.D. adlı bayan rahatsızlandı ve kontrol amacıyla hastaneye götürüldü. Araçta bulunan sürücü Ömer Ulak ve Y.D. ile İ.D. yara almadan kazayı atlattılar.

Büyük bir tehlike atlatan kazazedelere ve sürücüye mahalle halkı çay ve bisküvi ikram ederek  sakinleşmelerini sağladılar. Kazayla ilgili soruşturma devam ederken, aynı yolda biri ölümlü olmak üzere 5 kaza meydana geldiği ve navigasyondan bu yolun çıkartılması ya da ağır vasıtalara izin verilmemesi gerektiği, konulan tabelaların gece fark edilmediği belirtildi.

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.