Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfez Vanlılar Derneği Vali Aksoy'u ziyaret etti

05.08.2018 - 21:44, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1967+ kez okundu.
 

Körfez Vanlılar Derneği Vali Aksoy'u ziyaret etti

Körfez Vanlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Abdurrahman Kurulu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’u ziyaret ettiler.

Kocaeli Körfez Vanlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Abdurrahman Kurulu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’u ziyaret ettiler. Dernek Başkanı Abdurrahman Kurulu, Vali Aksoy'a dernek çalışmaları hakkında bilgi sunumunda bulunarak, kabullerinden dolayı teşekkür etti. Kocaeli  Valisi Hüseyin Aksoy ise Körfez Vanlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Abdurrahman Kurulu ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar dileyerek,  ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.
Körfez Vanlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Abdurrahman Kurulu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’u ziyaret ettiler.

Kocaeli Körfez Vanlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Abdurrahman Kurulu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’u ziyaret ettiler.

Dernek Başkanı Abdurrahman Kurulu, Vali Aksoy'a dernek çalışmaları hakkında bilgi sunumunda bulunarak, kabullerinden dolayı teşekkür etti.

Kocaeli  Valisi Hüseyin Aksoy ise Körfez Vanlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Abdurrahman Kurulu ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar dileyerek,  ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.