Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

“Körfez, zillet ittifakına geçit vermeyecektir”

SİYASET 06.02.2019 - 16:28, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2453+ kez okundu.
 

“Körfez, zillet ittifakına geçit vermeyecektir”

AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, MHP İlçe Başkanı Zeki Gürsu ve Cumhur İttifak’ın adayı Şener Söğüt bir araya geldi

MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna’yı ziyaret etti. Cumhur İttifakı’nın Körfez Adayı Şener Söğüt’ün de yer aldığı ziyarette, seçim süresince yapılacak çalışmalar değerlendirildi. İlçe Başkanı Ramazan Tuna, “Cumhur ittifakı geleceğin teminatıdır. Milletimiz oynanan oyunları görüyor. Körfez, zillet ittifakına geçit vermeyecektir” ifadelerini kullandı.  “İTTİFAK, ZAFERLE TAÇLANACAKTIR” AK Parti ve Cumhur İttifakı Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt de “Allah’ın izni ve bereketiyle, yüce milletimizin teveccühüyle 31 Mart akşamı sandıklar açıldığında, Cumhur İttifakı zaferle taçlanacaktır” ifadelerini kullandı. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, ortak yürütülecek saha çalışmaları da masaya yatırıldı.
AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, MHP İlçe Başkanı Zeki Gürsu ve Cumhur İttifak’ın adayı Şener Söğüt bir araya geldi

MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna’yı ziyaret etti. Cumhur İttifakı’nın Körfez Adayı Şener Söğüt’ün de yer aldığı ziyarette, seçim süresince yapılacak çalışmalar değerlendirildi. İlçe Başkanı Ramazan Tuna, “Cumhur ittifakı geleceğin teminatıdır. Milletimiz oynanan oyunları görüyor. Körfez, zillet ittifakına geçit vermeyecektir” ifadelerini kullandı.

 “İTTİFAK, ZAFERLE TAÇLANACAKTIR”

AK Parti ve Cumhur İttifakı Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt de “Allah’ın izni ve bereketiyle, yüce milletimizin teveccühüyle 31 Mart akşamı sandıklar açıldığında, Cumhur İttifakı zaferle taçlanacaktır” ifadelerini kullandı. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, ortak yürütülecek saha çalışmaları da masaya yatırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.