Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfezkent 3. Etap Sitesi İmza Toplamaya başladı

GÜNDEM 25.05.2020 - 15:22, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2529+ kez okundu.
 

Körfezkent 3. Etap Sitesi İmza Toplamaya başladı

Körfezkent 3. Etap Sitesi Mahalleden ayrılmak için İmza Toplamaya başladı

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada; “ Mahalle olmak istiyoruz diyerek Yavuz Sultan Mahallesi’nden ayrılmak istiyoruz” açıklaması yapan Körfezkent 3.Etap Sitesi yönetimi bu kez site sakinlerinden Mahalleden ayrılmak için imza toplamaya başladı. Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nden ayrılmak istediğin yaptığı açıklama üzerine, başta vatandaşlar ve mahallede ikamet eden iş insanlarından büyük tepki görmüştü.
Körfezkent 3. Etap Sitesi Mahalleden ayrılmak için İmza Toplamaya başladı

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada; “ Mahalle olmak istiyoruz diyerek Yavuz Sultan Mahallesi’nden ayrılmak istiyoruz” açıklaması yapan Körfezkent 3.Etap Sitesi yönetimi bu kez site sakinlerinden Mahalleden ayrılmak için imza toplamaya başladı.

Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nden ayrılmak istediğin yaptığı açıklama üzerine, başta vatandaşlar ve mahallede ikamet eden iş insanlarından büyük tepki görmüştü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.