Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfezkent'te 54 adet satılık daire

EKONOMİ 07.09.2019 - 19:14, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2317+ kez okundu.
 

Körfezkent'te 54 adet satılık daire

Körfezkent 3.Etapta bulunan 54 adet daire Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından satışa çıkarıldı.

Daire sahibi olmak isteyen alıcılar başvurularını Kocaeli Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne şahsen yapabilecek. Satış bedeli alıcılardan peşin olarak tahsil edilecek. Dairelerin satışları için teklifler alındıktan sonra rayiç bedeller  peşin olarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Ziraat Bankası hesabına yatırılacak. SON GÜN 25 EYLÜL Rayiç bedelleri yatırılan dairelerin tapu devir işlemleri Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek. Başvuru süresi 25 Eylül 2019 tarihi mesai bitiminde sona erecek. Daireleri görmek isteyenler Kocaeli Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne müracaat edebilir.  
Körfezkent 3.Etapta bulunan 54 adet daire Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından satışa çıkarıldı.

Daire sahibi olmak isteyen alıcılar başvurularını Kocaeli Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne şahsen yapabilecek. Satış bedeli alıcılardan peşin olarak tahsil edilecek. Dairelerin satışları için teklifler alındıktan sonra rayiç bedeller  peşin olarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Ziraat Bankası hesabına yatırılacak.

SON GÜN 25 EYLÜL

Rayiç bedelleri yatırılan dairelerin tapu devir işlemleri Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek. Başvuru süresi 25 Eylül 2019 tarihi mesai bitiminde sona erecek. Daireleri görmek isteyenler Kocaeli Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne müracaat edebilir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.