Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körfezli sanatçı Ahmet Akbaba hayatını kaybetti

Vefat 07.12.2019 - 11:06, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2067+ kez okundu.
 

Körfezli sanatçı Ahmet Akbaba hayatını kaybetti

İlimiz ve Körfez ilçede geniş bir kesim tarafından tanınan ve seçilen sanatçı Ahmet Akbaba hayatını kaybetti.

Çakıroğlu Düğün Salonu'nda cemiyet müzikleri yapan, aynı zamanda siyasi partilerin seçim müziklerini de yapmış olan Akbaba'ya 2 ay önce şeker hastalığı 3 gün önce ise kanser teşhisi konmuştu. Tedavi görmeye başlan Akbaba aniden fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakımda tedavi altına alınan 54 yaşındaki sanatçı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Akbaba'nın cenazesi bugün ikindi namazını müteakip 95 Evler Mimar Sinan Camii'nden kaldırılacak. Körfez Manşet Gazetesi olarak murhuma Allah'tan rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.
İlimiz ve Körfez ilçede geniş bir kesim tarafından tanınan ve seçilen sanatçı Ahmet Akbaba hayatını kaybetti.

Çakıroğlu Düğün Salonu'nda cemiyet müzikleri yapan, aynı zamanda siyasi partilerin seçim müziklerini de yapmış olan Akbaba'ya 2 ay önce şeker hastalığı 3 gün önce ise kanser teşhisi konmuştu. Tedavi görmeye başlan Akbaba aniden fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakımda tedavi altına alınan 54 yaşındaki sanatçı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Akbaba'nın cenazesi bugün ikindi namazını müteakip 95 Evler Mimar Sinan Camii'nden kaldırılacak.

Körfez Manşet Gazetesi olarak murhuma Allah'tan rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.