Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Korkmaz'dan Güney'e tam destek

SİYASET 25.11.2019 - 18:02, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2160+ kez okundu.
 

Korkmaz'dan Güney'e tam destek

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Av.Ali Güney’i önceki dönem ilçe başkanlarından Ali Korkmaz ziyaret etti.

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Av.Ali Güney’i önceki dönem ilçe başkanlarından Ali Korkmaz ziyaret etti. ANLAMLI ZİYARET AK Parti İzmit İlçe Başkanı Av. Ali Güney’i önceki gün geçmiş dönem ilçe başkanlarından Ali Korkmaz ziyaret etti. AK Parti’de 7 yılla en uzun süre ilçe başkanı olarak görev yapan Korkmaz’ın son dönem yönetim kurulunda Ali Güney de yer almıştı. Güney, 3 yıl boyunca Korkmaz’la birlikte Seçim İşleri’nden sorumlu başkan yardımcısı olarak görev yapmıştı. Korkmaz, kendi döneminden de yakından tanıdığı Güney için, “Ali Güney, İzmit’in evladıdır. Siyaseti samimi, çalışkan, dürüst şekilde yapıyor. Partimize gençlik kollarından başlayarak hizmet eden bir isim. Çok zor bir dönemde göreve geldi. Açıkçası işi çok zordu. Ama partinin bütün unsurlarını bu kritik süreçte bir arada tutmayı başardı. Kendisini tebrik ediyor, her zaman yanında olduğumuzun bilinmesini istiyorum” dedi. AK Parti İzmit İlçe Başkanvekili Turgay Aydıner, Başkan Yardımcıları İsmail Özdemir, Selim Ordu, Bülent Durmuş, İlçe yöneticileri Ayhan Şen ile Ahmet Çelik’in de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Güney ise şunları söyledi: “Başkanımıza ben de bu nazik ziyareti için teşekkür ediyorum. Parti çalışmalarımızda ne zaman destek istesek hep yanımızda oldu. Teşkilatçılığın, parti aidiyetinin en güzel örneklerini sergiledi. AK Parti İzmit İlçe Teşkilatı olarak geçmişle bugünü birbirinden ayırmadan hep beraber çalışıyoruz” dedi.
AK Parti İzmit İlçe Başkanı Av.Ali Güney’i önceki dönem ilçe başkanlarından Ali Korkmaz ziyaret etti.

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Av.Ali Güney’i önceki dönem ilçe başkanlarından Ali Korkmaz ziyaret etti.

ANLAMLI ZİYARET

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Av. Ali Güney’i önceki gün geçmiş dönem ilçe başkanlarından Ali Korkmaz ziyaret etti. AK Parti’de 7 yılla en uzun süre ilçe başkanı olarak görev yapan Korkmaz’ın son dönem yönetim kurulunda Ali Güney de yer almıştı. Güney, 3 yıl boyunca Korkmaz’la birlikte Seçim İşleri’nden sorumlu başkan yardımcısı olarak görev yapmıştı. Korkmaz, kendi döneminden de yakından tanıdığı Güney için, “Ali Güney, İzmit’in evladıdır. Siyaseti samimi, çalışkan, dürüst şekilde yapıyor. Partimize gençlik kollarından başlayarak hizmet eden bir isim. Çok zor bir dönemde göreve geldi. Açıkçası işi çok zordu. Ama partinin bütün unsurlarını bu kritik süreçte bir arada tutmayı başardı. Kendisini tebrik ediyor, her zaman yanında olduğumuzun bilinmesini istiyorum” dedi. AK Parti İzmit İlçe Başkanvekili Turgay Aydıner, Başkan Yardımcıları İsmail Özdemir, Selim Ordu, Bülent Durmuş, İlçe yöneticileri Ayhan Şen ile Ahmet Çelik’in de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Güney ise şunları söyledi: “Başkanımıza ben de bu nazik ziyareti için teşekkür ediyorum. Parti çalışmalarımızda ne zaman destek istesek hep yanımızda oldu. Teşkilatçılığın, parti aidiyetinin en güzel örneklerini sergiledi. AK Parti İzmit İlçe Teşkilatı olarak geçmişle bugünü birbirinden ayırmadan hep beraber çalışıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.