Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Korona Körfez'de bir can aldı

Vefat 19.07.2020 - 21:05, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1421+ kez okundu.
 

Korona Körfez'de bir can aldı

Körfez Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde oturan ve esnaflık yapan Zabit Tilaver (52), yakalandığı Covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti

Geçtiğimiz ay yaklaşık 10 gün karantinaya alınan Körfez Yavuz Sultan Selim Mahallesi Erdoğan Sokak’ta esnaf olan Zabit Tilaver, koronavirüs kapmış ve hastanede yoğun bakım ünitesine alınmıştı. Yaklaşık 20 gündür yoğun bakımda tedavi gören ve hatta kan tedavisi de uygulanan Zabit Tilaver, yattığı Seka Devlet Hastanesi’nde tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Zabit Tilaver’in cenazesi bugün Seka Devlet Hastanesi’nden alınarak Körfez Merkez Mezarlığı’nda toprağa verilecek.
Körfez Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde oturan ve esnaflık yapan Zabit Tilaver (52), yakalandığı Covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti

Geçtiğimiz ay yaklaşık 10 gün karantinaya alınan Körfez Yavuz Sultan Selim Mahallesi Erdoğan Sokak’ta esnaf olan Zabit Tilaver, koronavirüs kapmış ve hastanede yoğun bakım ünitesine alınmıştı.

Yaklaşık 20 gündür yoğun bakımda tedavi gören ve hatta kan tedavisi de uygulanan Zabit Tilaver, yattığı Seka Devlet Hastanesi’nde tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Zabit Tilaver’in cenazesi bugün Seka Devlet Hastanesi’nden alınarak Körfez Merkez Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.