Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Koronavirüs denetiminde 12 kişi gözaltına alındı

ASAYİŞ 30.04.2020 - 21:52, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2390+ kez okundu.
 

Koronavirüs denetiminde 12 kişi gözaltına alındı

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri Koronavirüs tedbirleri kapsamında ihlal yaptıkları tespit edilen 141 şahsa idari para cezası uygularken çeşitli suçlardan aranan 12 k,ş, ise yakalanarak göz altına alındı.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri Koronavirüs tedbirleri kapsamında ihlal yaptıkları tespit edilen 141 şahsa idari para cezası uygularken çeşitli suçlardan aranan 12 k,ş, ise yakalanarak göz altına alındı. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri Koronavirüs Vatandaşların sağlığı için sürekli olarak gerçekleştirilen denetimlerde önceki gün bin 758 iş yeri ve 5 bin 237 şahıs kontrol edildi. ARANAN 12 KİŞİ YAKALANDI Kocaeli genelinde yapılan denetimlerde, karantina kurallarını ihlal ettiği belirlenen 12 şahsa, sokağa çıkma yasağı ve kısıtlamasına uymayan 44 şahsa, sosyal mesafe ihlali yapan 69 şahsa ve seyahat izni olmadan seyahat eden 16 şahıs olmak üzere toplam 141 şahsa idari para cezası uygulandı. Ayrıca yapılan denetimlerde gerçekleştirilen kimlik kontrolleri  esnasıda, çeşitli suçlardan arandıkları tespit edilen 12 aranan şahıs yakalandı. Ayrıca izin verilen çalışma saatlerine uymayan 3 iş yerine ve izinsiz maske satışı yapan 1 iş yerine de idari para cezası uygulandı.  
Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri Koronavirüs tedbirleri kapsamında ihlal yaptıkları tespit edilen 141 şahsa idari para cezası uygularken çeşitli suçlardan aranan 12 k,ş, ise yakalanarak göz altına alındı.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri Koronavirüs tedbirleri kapsamında ihlal yaptıkları tespit edilen 141 şahsa idari para cezası uygularken çeşitli suçlardan aranan 12 k,ş, ise yakalanarak göz altına alındı.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri Koronavirüs Vatandaşların sağlığı için sürekli olarak gerçekleştirilen denetimlerde önceki gün bin 758 iş yeri ve 5 bin 237 şahıs kontrol edildi.

ARANAN 12 KİŞİ YAKALANDI

Kocaeli genelinde yapılan denetimlerde, karantina kurallarını ihlal ettiği belirlenen 12 şahsa, sokağa çıkma yasağı ve kısıtlamasına uymayan 44 şahsa, sosyal mesafe ihlali yapan 69 şahsa ve seyahat izni olmadan seyahat eden 16 şahıs olmak üzere toplam 141 şahsa idari para cezası uygulandı. Ayrıca yapılan denetimlerde gerçekleştirilen kimlik kontrolleri  esnasıda, çeşitli suçlardan arandıkları tespit edilen 12 aranan şahıs yakalandı. Ayrıca izin verilen çalışma saatlerine uymayan 3 iş yerine ve izinsiz maske satışı yapan 1 iş yerine de idari para cezası uygulandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.