Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Koronavirüs'e karşı sıkı denetim

SAĞLIK 01.09.2020 - 12:52, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2571+ kez okundu.
 

Koronavirüs'e karşı sıkı denetim

İçişleri Bakanlığı genelgesi kapsamında Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, diğer kurumlar ile müşterek olarak AVM ve diğer işyerlerinde Koronavirüs tedbirleri kapsamında denetimler gerçekleştiriyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri korona virüs denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Kocaeli Valiliği bünyesinde İl Ticaret Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü ve Büyükşehir Zabıta Daire Başkanlığı personellerinden oluşan ekipler, özellikle İzmit ve Gebze ilçelerinde Koronavirüse karşı alınan tedbirler doğrultusunda denetimlerini sıkı bir şekilde uyguluyor. AVM’LERDE MÜŞTEREK DENETİMLER YAPILIYOR Büyükşehir Zabıta ekipleri İçişleri Bakanlığı’nın genelgesi doğrultusundaki denetimler kapsamında, AVM ve şehir içindeki iş yerlerini diğer kurumlardaki personeller ile birlikte denetliyor. Denetimlerde iş yerleri çalışanlarına maske, sosyal mesafe ve hijyen konusunda alınan tedbirler hatırlatılıyor. LOKANTA VE KAFELER DE DENETLENİYOR Lokanta, pastane, kafe, kahvehane ve diğer işlerindeki denetimleri, Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri kendi sorumluluk sahasındaki yerlerde gerçekleştiriliyor. Yine buradaki denetimlerde de hijyen, maske, sosyal mesafe ve Koronavirüs kapsamında alınan tedbirlerin uygulaması konularında kontroller yapılıyor.  
İçişleri Bakanlığı genelgesi kapsamında Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, diğer kurumlar ile müşterek olarak AVM ve diğer işyerlerinde Koronavirüs tedbirleri kapsamında denetimler gerçekleştiriyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri korona virüs denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Kocaeli Valiliği bünyesinde İl Ticaret Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü ve Büyükşehir Zabıta Daire Başkanlığı personellerinden oluşan ekipler, özellikle İzmit ve Gebze ilçelerinde Koronavirüse karşı alınan tedbirler doğrultusunda denetimlerini sıkı bir şekilde uyguluyor.

AVM’LERDE MÜŞTEREK DENETİMLER YAPILIYOR

Büyükşehir Zabıta ekipleri İçişleri Bakanlığı’nın genelgesi doğrultusundaki denetimler kapsamında, AVM ve şehir içindeki iş yerlerini diğer kurumlardaki personeller ile birlikte denetliyor. Denetimlerde iş yerleri çalışanlarına maske, sosyal mesafe ve hijyen konusunda alınan tedbirler hatırlatılıyor.

LOKANTA VE KAFELER DE DENETLENİYOR

Lokanta, pastane, kafe, kahvehane ve diğer işlerindeki denetimleri, Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri kendi sorumluluk sahasındaki yerlerde gerçekleştiriliyor. Yine buradaki denetimlerde de hijyen, maske, sosyal mesafe ve Koronavirüs kapsamında alınan tedbirlerin uygulaması konularında kontroller yapılıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.