Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Koronavirüse karşı pazarcı esnafına İzmit Belediyesinden maske ve eldiven

YAŞAM 19.03.2020 - 21:20, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2612+ kez okundu.
 

Koronavirüse karşı pazarcı esnafına İzmit Belediyesinden maske ve eldiven

İzmit Belediyesi tüm dünyaya yayılan ve ülkemizde de etkisini gösteren Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında vatandaşların sağlığı için, pazarcı esnafına da steril maske ve eldiven dağıttı

İzmit Belediyesi tüm dünyaya yayılan ve ülkemizde de etkisini gösteren Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında vatandaşların sağlığı için, pazarcı esnafına da steril maske ve eldiven dağıttı   İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Koronavirüs tedbirleri kapsamında vatandaşların sağlığı için kent genelinde çalışmalarına devam ediyor. Tedbirler kapsamında dün geceden itibaren sabah saatlerine kadar Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından köpüklü suyla yıkanarak dezenfekte edilen Doğu Kışla Perşembe Pazarı alanında pazarcı esnafına maske ve eldiven dağıtıldı. Zabıta ekipleri tarafından her bir esnafa kendilerinin ve vatandaşların sağlığı için dağıtılan maske ve eldivenlerin mutlaka kullanılması gerektiği uyarısı yapıldı.   “DUYARLI OLMAYA DAVET EDİYORUM”   Ekiplerle birlikte pazarcı esnafını ziyaret eden Zabıta Müdürü Hüseyin Demirkır “Ülkemizde Koronavirüs tedbirleri kapsamında esnaflarımıza maske ve eldiven dağıtımı yaptık. Amacımız salgının yayılmaması adına kişisel tedbirler için farkındalık yaratmak ve halkımızın duyarlı hale gelmesini sağlamak. İtalya’daki acı tabloyu yaşamamak adına bizim de öncelikle kişisel tedbirlerimizi almamız gerekiyor. Bütün halkımızı duyarlı olmaya davet ediyorum” şeklinde konuştu.   ESNAF VE VATANDAŞDAN HÜRRİYET’E TEŞEKKÜR İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in büyük önem verdiği koronavirüsle mücadele kapsamında yapılan dezenfekte çalışmaları ve maske ve eldiven tedbirleri esnaf ve vatandaşlardan da övgü aldı. Gece boyu yapılan çalışmalar nedeniyle ekiplere memnuniyetlerini ifade eden esnaf ve vatandaşlar, İzmit Belediyesinin koronavirüsle mücadele kapsamında yürüttüğü maske ve eldiven dağıtımı çalışmaları için Başkan Hürriyet’e de teşekkür ettiler. 
İzmit Belediyesi tüm dünyaya yayılan ve ülkemizde de etkisini gösteren Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında vatandaşların sağlığı için, pazarcı esnafına da steril maske ve eldiven dağıttı
İzmit Belediyesi tüm dünyaya yayılan ve ülkemizde de etkisini gösteren Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında vatandaşların sağlığı için, pazarcı esnafına da steril maske ve eldiven dağıttı
 
İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Koronavirüs tedbirleri kapsamında vatandaşların sağlığı için kent genelinde çalışmalarına devam ediyor. Tedbirler kapsamında dün geceden itibaren sabah saatlerine kadar Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından köpüklü suyla yıkanarak dezenfekte edilen Doğu Kışla Perşembe Pazarı alanında pazarcı esnafına maske ve eldiven dağıtıldı. Zabıta ekipleri tarafından her bir esnafa kendilerinin ve vatandaşların sağlığı için dağıtılan maske ve eldivenlerin mutlaka kullanılması gerektiği uyarısı yapıldı.
 
“DUYARLI OLMAYA DAVET EDİYORUM”
 
Ekiplerle birlikte pazarcı esnafını ziyaret eden Zabıta Müdürü Hüseyin Demirkır “Ülkemizde Koronavirüs tedbirleri kapsamında esnaflarımıza maske ve eldiven dağıtımı yaptık. Amacımız salgının yayılmaması adına kişisel tedbirler için farkındalık yaratmak ve halkımızın duyarlı hale gelmesini sağlamak. İtalya’daki acı tabloyu yaşamamak adına bizim de öncelikle kişisel tedbirlerimizi almamız gerekiyor. Bütün halkımızı duyarlı olmaya davet ediyorum” şeklinde konuştu.
 
ESNAF VE VATANDAŞDAN HÜRRİYET’E TEŞEKKÜR
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in büyük önem verdiği koronavirüsle mücadele kapsamında yapılan dezenfekte çalışmaları ve maske ve eldiven tedbirleri esnaf ve vatandaşlardan da övgü aldı. Gece boyu yapılan çalışmalar nedeniyle ekiplere memnuniyetlerini ifade eden esnaf ve vatandaşlar, İzmit Belediyesinin koronavirüsle mücadele kapsamında yürüttüğü maske ve eldiven dağıtımı çalışmaları için Başkan Hürriyet’e de teşekkür ettiler. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.