Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Koronayı yendi, solunum yetmezliğinden öldü

Vefat 12.01.2021 - 13:09, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2774+ kez okundu.
 

Koronayı yendi, solunum yetmezliğinden öldü

Körfez Esentepe Mahallesi’nde ikamet eden İsmet Yayla (74) yaklaşık bir ay önce koronavirüse yakalandı ve hastanede yatarak tedavi oldu.

Körfez Esentepe Mahallesi’nde ikamet eden geniş kesim tarafından tanınan eski ANAP Körfez ilçe Başkan yardımcılığı yapan İsmet Yayla (74) yaklaşık bir ay önce koronavirüse yakalandı ve hastanede yatarak tedavi oldu. Koronavirüsü yenen ve negatife dönen İsmet Yayla(74), bu kez solunum sıkıntısı yaşamaya başladı ve İzmit’te özel bir hastanede tedavi görmeye başladı. Ancak, tüm çabalara rağmen kurtarılamayan İsmet Yayla solunum yetmezliği sonucu hastanede vefat etti. 5 çocuk babası olan İsmet Yayla, Esentepe Ulu Camii’nde kılınacak olan öğlen namazı sonrasında Körfez Mezarlığı’nda toprağa verilecek. Körfez Manşet Gazetesi olarak Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.
Körfez Esentepe Mahallesi’nde ikamet eden İsmet Yayla (74) yaklaşık bir ay önce koronavirüse yakalandı ve hastanede yatarak tedavi oldu.

Körfez Esentepe Mahallesi’nde ikamet eden geniş kesim tarafından tanınan eski ANAP Körfez ilçe Başkan yardımcılığı yapan İsmet Yayla (74) yaklaşık bir ay önce koronavirüse yakalandı ve hastanede yatarak tedavi oldu.

Koronavirüsü yenen ve negatife dönen İsmet Yayla(74), bu kez solunum sıkıntısı yaşamaya başladı ve İzmit’te özel bir hastanede tedavi görmeye başladı. Ancak, tüm çabalara rağmen kurtarılamayan İsmet Yayla solunum yetmezliği sonucu hastanede vefat etti. 5 çocuk babası olan İsmet Yayla, Esentepe Ulu Camii’nde kılınacak olan öğlen namazı sonrasında Körfez Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Körfez Manşet Gazetesi olarak Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.