Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Körpaş’da işçilere yüzde 16 zam

EKONOMİ 06.06.2018 - 20:08, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1780+ kez okundu.
 

Körpaş’da işçilere yüzde 16 zam

Körfez Belediyesi iştiraki olan KÖRPAŞ'ta çalışan işçiler için Belediye-İş Sendikası ile toplu iş sözleşmesi görüşmeleri tamamlandı, imzalar atıldı. Başkan Baran, “Emeğin en yüce değer olduğuna inanıyoruz” dedi

Körfez Belediyesi iştiraki olan KÖRPAŞ'ta çalışan işçiler için Belediye-İş Sendikası ile toplu iş sözleşmesi görüşmeleri tamamlandı, imzalar atıldı. Başkan Baran, “Emeğin en yüce değer olduğuna inanıyoruz” dedi Körfez Belediyesi iştiraki olan KÖRPAŞ’ta çalışan 420 işçiyi ilgilendiren toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde imzalar atıldı. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde belediye personeli ile yenilen iftaröncesi gerçekleştirilen imza törenine; Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Belediye-İş Sendikası Genel Merkez Eğitim ve Basın Yayın Genel Sekreteri Bayram Özkan, Belediye-İş Kocaeli Şube Başkanı Osman Şar ve sendika yöneticileri katıldı. ŞAR, “KÖRFEZ, EMEĞE DEĞERİN DE BAŞKENTİ” Sözleşmelerin imzalanması sonrasında ilk olarak konuşan ve Başkan İsmail Baran’a teşekkür eden Belediye-İş Kocaeli Şube Başkanı Osman Şar, “Görüşmelerin başladığı ocak ayından güzel bir süreç geçirdik. İşçilerin maaşını göreve geldiği günden bu yana bir gün bile geciktirmeyen bir başkanla çalışıyoruz. Emeğe, çalışana değer veren bir belediye başkanımız var. Kendisine her zaman sahip[w1]  çıkacağız. Başkanımız, sporun, eğitimin ve güzelliğin başkenti olan Körfez’in aynı zamanda emeğe verilen değerin de başkenti olduğunu gösterdi.” dedi. HİÇ MAHÇUP OLMADIK Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da sözleşmenin hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Körfez, güzelleşirken gelişen bir ilçe. Bunda en büyük emek, kuşkusuz gecesini gündüzüne katan çalışma arkadaşlarımızın yani sizlerin. Böyle bir ekipler çalışıyor olmak beni gururlandırıyor. Her daim çalışan kardeşlerimizin ücretlerini alın terleri kurumadan vermenin gayreti içerisinde olduk. Önceliğimiz hep çalışanlarımızın maaşları oldu. Bu zamana kadar da hiç mahcup olmadık. ESKİ TÜRKİYE YOK… Gönlümüz arzu ediyor ki daha fazlasını verelim. Belediye imkanlarını en verimli şekilde kullanabilmek hem de verebileceğimizin en yükseğini vermek şartıyla aramızda ki sözleşmeyi imzaladık. Eskiden belediyeler işçilere maaşlarını ödeyemez durumdaydı. Bugün ülke olarak geldiğimiz nokta gerçekten gurur verici” dedi. Başkan Baran ve sendika yöneticileri konuşmaların ardından imzaları attı.  
Körfez Belediyesi iştiraki olan KÖRPAŞ'ta çalışan işçiler için Belediye-İş Sendikası ile toplu iş sözleşmesi görüşmeleri tamamlandı, imzalar atıldı. Başkan Baran, “Emeğin en yüce değer olduğuna inanıyoruz” dedi

Körfez Belediyesi iştiraki olan KÖRPAŞ'ta çalışan işçiler için Belediye-İş Sendikası ile toplu iş sözleşmesi görüşmeleri tamamlandı, imzalar atıldı. Başkan Baran, “Emeğin en yüce değer olduğuna inanıyoruz” dedi

Körfez Belediyesi iştiraki olan KÖRPAŞ’ta çalışan 420 işçiyi ilgilendiren toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde imzalar atıldı. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde belediye personeli ile yenilen iftaröncesi gerçekleştirilen imza törenine; Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Belediye-İş Sendikası Genel Merkez Eğitim ve Basın Yayın Genel Sekreteri Bayram Özkan, Belediye-İş Kocaeli Şube Başkanı Osman Şar ve sendika yöneticileri katıldı.

ŞAR, “KÖRFEZ, EMEĞE DEĞERİN DE BAŞKENTİ”

Sözleşmelerin imzalanması sonrasında ilk olarak konuşan ve Başkan İsmail Baran’a teşekkür eden Belediye-İş Kocaeli Şube Başkanı Osman Şar, “Görüşmelerin başladığı ocak ayından güzel bir süreç geçirdik. İşçilerin maaşını göreve geldiği günden bu yana bir gün bile geciktirmeyen bir başkanla çalışıyoruz. Emeğe, çalışana değer veren bir belediye başkanımız var. Kendisine her zaman sahip[w1]  çıkacağız. Başkanımız, sporun, eğitimin ve güzelliğin başkenti olan Körfez’in aynı zamanda emeğe verilen değerin de başkenti olduğunu gösterdi.” dedi.

HİÇ MAHÇUP OLMADIK

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da sözleşmenin hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Körfez, güzelleşirken gelişen bir ilçe. Bunda en büyük emek, kuşkusuz gecesini gündüzüne katan çalışma arkadaşlarımızın yani sizlerin. Böyle bir ekipler çalışıyor olmak beni gururlandırıyor. Her daim çalışan kardeşlerimizin ücretlerini alın terleri kurumadan vermenin gayreti içerisinde olduk. Önceliğimiz hep çalışanlarımızın maaşları oldu. Bu zamana kadar da hiç mahcup olmadık.

ESKİ TÜRKİYE YOK…

Gönlümüz arzu ediyor ki daha fazlasını verelim. Belediye imkanlarını en verimli şekilde kullanabilmek hem de verebileceğimizin en yükseğini vermek şartıyla aramızda ki sözleşmeyi imzaladık. Eskiden belediyeler işçilere maaşlarını ödeyemez durumdaydı. Bugün ülke olarak geldiğimiz nokta gerçekten gurur verici” dedi. Başkan Baran ve sendika yöneticileri konuşmaların ardından imzaları attı.


 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.