Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

KOTO heyeti Katar’dan iş fırsatlarıyla döndü

EKONOMİ 27.09.2018 - 17:55, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2629+ kez okundu.
 

KOTO heyeti Katar’dan iş fırsatlarıyla döndü

Üyelerine yeni Pazar alanları ve partnerler kazandırmak için Katar’a giden Kocaeli Ticaret Odası heyeti, birçok iş görüşmesi gerçekleştirdiği Katar’dan fırsatlarla döndü

Üyelerine yeni Pazar alanları ve partnerler kazandırmak için Katar’a giden Kocaeli Ticaret Odası heyeti, birçok iş görüşmesi gerçekleştirdiği Katar’dan fırsatlarla döndü Kocaeli Ticaret Odası’nın 24-26 Eylül 2018 tarihlerinde gerçekleştirdiği Katar İş Programı, Oda üyeleri için verimli çıktılarla sona erdi. Kocaeli Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Hüseyin Gezer, Yönetim Kurulu Üyeleri Yusuf Ziya Uludüz, Murat Barış, Abdurrahman Çuhadar ve KOTO Meclis Üyesi İbrahim Atalay’ın yer aldığı KOTO heyeti, programı tamamlayarak ilimize döndü. KATAR’DA İŞ YAPMA OLANAKLARI Yoğun geçen Katar İş Programı’nın son gününü ülkenin sektör devi şirketlerine ayıran Kocaeli Ticaret Odası heyeti, hem Katar’da ticaret iklimini yerinde gözlemledi hem de somut işbirliği adımları attı. Heyet, ilk olarak Katar'da faaliyetlerini sürdüren Türk firması ZetaşQatar W.L.L Proje Müdürü Semih Çuhadar ile görüşme gerçekleştirdi. İnşaat ve zemin etüdü alanında faaliyet gösteren firmadan Katar’da iş yapma olanaklarıyla ilgili bilgi alan KOTO heyeti, Türk inşaat firmalarının ülkede başarılı işler yaptığı bilgisini edindi. KOCAELİ İŞ DÜNYASININ İHRACAT POTANSİYELİ Heyet, akabinde Katar'ın en önemli ailelerinden birisi olan ve bünyesinde 100 firma barındıran Almana GroupW.L.L'nin İş Geliştirme Müdür AhmedOssama ile bir araya gelerek yatırım ve ticaret fırsatları hakkında görüşme gerçekleştirdi. İstanbul’da ikamet ettiğini söyleten AhmedOssama, Kocaeli’nin ülke ekonomisine sunduğu değeri ilgiyle takip ettiğini söyleyerek, ülkesiyle ilgili bilgiler paylaştı. KOTO heyeti, AhmedOssama’yıKocaeli’ye davet ederek, Kocaeli iş dünyasının ihracat potansiyeliyle ilgili detaylı sunum gerçekleştirdi. DETAYLI BİLGİLENDİRME Katar’ın fırsatlarını iş dünyası temsilcilerinin görüşleriyle tutmaya devam eden Kocaeli Ticaret Odası heyeti, inşaat, beton işleri ve proje alanında yatırımları bulunan Al WataniyeConcreteW.L.L'ninİdari Sorumlusu Abdülhamit Cengizhan ile bir araya geldi. Son olarak öğleden sonra Katar Türk İşadamları Derneği Başkanı Ahmet Başar ve Limak İnşaat Katar Ülke Sorumlusu Hamdi Güneş ile toplantı gerçekleştiren KOTO heyeti, ülkede iş yapmak için gerekli prosedürler hakkında detaylı bilgiler aldı. Heyet, kamu ihaleleri, özel sektör işbirlikleri ve teknoloji transferleri hakkında yapılabilecekler hakkında da görüşmeler gerçekleştirdi. ‘KATAR HAKKINDA KILAVUZ NİTELİĞİNDE BİLGİLER’ Katar İş Programı’nın çok verimli geçtiğini ifade eden Kocaeli Ticaret Odası heyeti, “Üyelerimizin Katar ile iş yapma girişimlerine katkı sağlayacak, kılavuz niteliğinde bilgiler ve iş fırsatlarıyla dönüyoruz. Üyelerimizin, Odamızın bu fırsatları üst düzeyde değerlendireceğini düşünüyor ve ümit ediyoruz” mesajını verdi.
Üyelerine yeni Pazar alanları ve partnerler kazandırmak için Katar’a giden Kocaeli Ticaret Odası heyeti, birçok iş görüşmesi gerçekleştirdiği Katar’dan fırsatlarla döndü

Üyelerine yeni Pazar alanları ve partnerler kazandırmak için Katar’a giden Kocaeli Ticaret Odası heyeti, birçok iş görüşmesi gerçekleştirdiği Katar’dan fırsatlarla döndü

Kocaeli Ticaret Odası’nın 24-26 Eylül 2018 tarihlerinde gerçekleştirdiği Katar İş Programı, Oda üyeleri için verimli çıktılarla sona erdi. Kocaeli Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Hüseyin Gezer, Yönetim Kurulu Üyeleri Yusuf Ziya Uludüz, Murat Barış, Abdurrahman Çuhadar ve KOTO Meclis Üyesi İbrahim Atalay’ın yer aldığı KOTO heyeti, programı tamamlayarak ilimize döndü.

KATAR’DA İŞ YAPMA OLANAKLARI

Yoğun geçen Katar İş Programı’nın son gününü ülkenin sektör devi şirketlerine ayıran Kocaeli Ticaret Odası heyeti, hem Katar’da ticaret iklimini yerinde gözlemledi hem de somut işbirliği adımları attı. Heyet, ilk olarak Katar'da faaliyetlerini sürdüren Türk firması ZetaşQatar W.L.L Proje Müdürü Semih Çuhadar ile görüşme gerçekleştirdi. İnşaat ve zemin etüdü alanında faaliyet gösteren firmadan Katar’da iş yapma olanaklarıyla ilgili bilgi alan KOTO heyeti, Türk inşaat firmalarının ülkede başarılı işler yaptığı bilgisini edindi.

KOCAELİ İŞ DÜNYASININ İHRACAT POTANSİYELİ

Heyet, akabinde Katar'ın en önemli ailelerinden birisi olan ve bünyesinde 100 firma barındıran Almana GroupW.L.L'nin İş Geliştirme Müdür AhmedOssama ile bir araya gelerek yatırım ve ticaret fırsatları hakkında görüşme gerçekleştirdi. İstanbul’da ikamet ettiğini söyleten AhmedOssama, Kocaeli’nin ülke ekonomisine sunduğu değeri ilgiyle takip ettiğini söyleyerek, ülkesiyle ilgili bilgiler paylaştı. KOTO heyeti, AhmedOssama’yıKocaeli’ye davet ederek, Kocaeli iş dünyasının ihracat potansiyeliyle ilgili detaylı sunum gerçekleştirdi.

DETAYLI BİLGİLENDİRME

Katar’ın fırsatlarını iş dünyası temsilcilerinin görüşleriyle tutmaya devam eden Kocaeli Ticaret Odası heyeti, inşaat, beton işleri ve proje alanında yatırımları bulunan Al WataniyeConcreteW.L.L'ninİdari Sorumlusu Abdülhamit Cengizhan ile bir araya geldi. Son olarak öğleden sonra Katar Türk İşadamları Derneği Başkanı Ahmet Başar ve Limak İnşaat Katar Ülke Sorumlusu Hamdi Güneş ile toplantı gerçekleştiren KOTO heyeti, ülkede iş yapmak için gerekli prosedürler hakkında detaylı bilgiler aldı. Heyet, kamu ihaleleri, özel sektör işbirlikleri ve teknoloji transferleri hakkında yapılabilecekler hakkında da görüşmeler gerçekleştirdi.

‘KATAR HAKKINDA KILAVUZ NİTELİĞİNDE BİLGİLER’

Katar İş Programı’nın çok verimli geçtiğini ifade eden Kocaeli Ticaret Odası heyeti, “Üyelerimizin Katar ile iş yapma girişimlerine katkı sağlayacak, kılavuz niteliğinde bilgiler ve iş fırsatlarıyla dönüyoruz. Üyelerimizin, Odamızın bu fırsatları üst düzeyde değerlendireceğini düşünüyor ve ümit ediyoruz” mesajını verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.