Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

KOÜ'de Genel Sekreter istifa etti

29.08.2019 - 21:04, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2787+ kez okundu.
 

KOÜ'de Genel Sekreter istifa etti

KOÜ Rektörü Sadettin Hülagü’nün 2014 yılında göreve gelmesiyle birlikte üniversiteye genel sekreter olarak Fatih Akbulut atanmıştı. Uzun yıllardır bu görevi yürüten Fatih Akbulut istifa etti.

Akbulut, istifasıyla ilgili, “Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin HüLagü’nün talebi üzerine 2015 yılında yürütmekte olduğum MARKA Genel Sekreterliği görevimden istifa ederek Kocaeli Üniversitesinde Genel Sekreterlik görevini yürütmek üzere göreve başladım. Sayın Rektörümüzün liderliğinde 1. Rektörlük dönemini başarıyla tamamlamış bulunuyoruz. Bu dönemde pek çok başarılı çalışmayı birlikte yürüttük, 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı birlikte mücadele ettik ve daha pek çok zorlukla başa çıktık, ülkemize ve üniversitemize hizmet ettik. Zor zamanlarında bana güvendiği ve bu görevi şahsıma tevdi ettikleri için şükranlarımı sunarım. Bundan böyle akademik konulara daha fazla zaman ayırmak ve kendimi geliştirmek istediğimden yürütmekte olduğum Genel Sekreterlik görevinden ve Kandıra Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürlüğü görevinden affımı istedim. Kendileri de anlayış gösterdi, kabul etti. Gerek üniversitemiz gerek şahsım için hayırlısı olsun diyorum.” ifadelerine yer verdi. Akbulut’un yerine o göreve ise vekalaten Prof. Dr. Bahattin Türetken getirildi.
KOÜ Rektörü Sadettin Hülagü’nün 2014 yılında göreve gelmesiyle birlikte üniversiteye genel sekreter olarak Fatih Akbulut atanmıştı. Uzun yıllardır bu görevi yürüten Fatih Akbulut istifa etti.

Akbulut, istifasıyla ilgili, “Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin HüLagü’nün talebi üzerine 2015 yılında yürütmekte olduğum MARKA Genel Sekreterliği görevimden istifa ederek Kocaeli Üniversitesinde Genel Sekreterlik görevini yürütmek üzere göreve başladım. Sayın Rektörümüzün liderliğinde 1. Rektörlük dönemini başarıyla tamamlamış bulunuyoruz. Bu dönemde pek çok başarılı çalışmayı birlikte yürüttük, 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı birlikte mücadele ettik ve daha pek çok zorlukla başa çıktık, ülkemize ve üniversitemize hizmet ettik. Zor zamanlarında bana güvendiği ve bu görevi şahsıma tevdi ettikleri için şükranlarımı sunarım. Bundan böyle akademik konulara daha fazla zaman ayırmak ve kendimi geliştirmek istediğimden yürütmekte olduğum Genel Sekreterlik görevinden ve Kandıra Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürlüğü görevinden affımı istedim. Kendileri de anlayış gösterdi, kabul etti. Gerek üniversitemiz gerek şahsım için hayırlısı olsun diyorum.” ifadelerine yer verdi.
Akbulut’un yerine o göreve ise vekalaten Prof. Dr. Bahattin Türetken getirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.