Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

KOÜ Hastanesi ek binasına asansör ve yürüyen merdiven

GÜNDEM 15.10.2020 - 12:52, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2895+ kez okundu.
 

KOÜ Hastanesi ek binasına asansör ve yürüyen merdiven

Büyükşehir Belediyesiİ Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi ek poliklinik binasına erişim için asansör ve yürüyen merdiven yapım işi ihalesine çıktı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentin ihtiyaç duyulan noktalarına vatandaşların daha kolay ulaşımlarını sağlamaları için hizmetlerini sürdürüyor. Bu kapsamda dev ulaşım projeleri hayata geçirilerek ulaşıma konfor getiriliyor. KOÜ Hastanesi ek binasındaki polikliniklere vatandaşların daha rahat ulaşabilmesi için de asansör ve yürüyen merdiven yapım işi ihalesi yaptı. 2 milyon 35 bin 482 TL’lik yaklaşık maliyet belirlenen ihaleye 4 firma teklif verdi. VATANDAŞLAR POLİKLİNİKLERE DAHA RAHAT ULAŞACAK Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ulaşım ağında vatandaşların karşıdan karşıya geçişlerinde kente kazandırdığı modern üst geçitlerde yürüyen merdiven ve asansörler büyük kolaylık sağlıyor. Büyükşehir Belediyesi bu kez de Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Ek Poliklinik binasına erişim için asansör ve yürüyen merdiven yapımı için kolları sıvadı. 4 FİRMA TEKLİF VERDİ Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Sanat Yapıları Kontrol Şube Müdürlüğü, Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Ek Poliklinik binasına erişim için asansör ve yürüyen merdiven yapımıyla ilgili açılan ihale yapıldı. Vatandaşların polikliniklere ulaşımını daha da kolaylaştıracak asansör ve yürüyen merdiven yapımı ihalesine 4 firma teklif verdi.   Öz Asansör İnşaat San. Ve Tic. LTD. ŞTİ. 1.997.500,00 TL Ake Asansör Malzemeleri Pazarlama LTD. ŞTİ. 2.527.895,00 TL Emay Mimarlık Mühendislik İnşaat LTD. ŞTİ. 2.590.569,00 TL Süleyman Doğan, Atlasbk İnşaat LTD. ŞTİ. 2.763.200,00 TL  
Büyükşehir Belediyesiİ Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi ek poliklinik binasına erişim için asansör ve yürüyen merdiven yapım işi ihalesine çıktı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentin ihtiyaç duyulan noktalarına vatandaşların daha kolay ulaşımlarını sağlamaları için hizmetlerini sürdürüyor. Bu kapsamda dev ulaşım projeleri hayata geçirilerek ulaşıma konfor getiriliyor. KOÜ Hastanesi ek binasındaki polikliniklere vatandaşların daha rahat ulaşabilmesi için de asansör ve yürüyen merdiven yapım işi ihalesi yaptı. 2 milyon 35 bin 482 TL’lik yaklaşık maliyet belirlenen ihaleye 4 firma teklif verdi.

VATANDAŞLAR POLİKLİNİKLERE DAHA RAHAT ULAŞACAK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ulaşım ağında vatandaşların karşıdan karşıya geçişlerinde kente kazandırdığı modern üst geçitlerde yürüyen merdiven ve asansörler büyük kolaylık sağlıyor. Büyükşehir Belediyesi bu kez de Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Ek Poliklinik binasına erişim için asansör ve yürüyen merdiven yapımı için kolları sıvadı.

4 FİRMA TEKLİF VERDİ

Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Sanat Yapıları Kontrol Şube Müdürlüğü, Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Ek Poliklinik binasına erişim için asansör ve yürüyen merdiven yapımıyla ilgili açılan ihale yapıldı. Vatandaşların polikliniklere ulaşımını daha da kolaylaştıracak asansör ve yürüyen merdiven yapımı ihalesine 4 firma teklif verdi.

 

Öz Asansör İnşaat San. Ve Tic. LTD. ŞTİ.

1.997.500,00 TL

Ake Asansör Malzemeleri Pazarlama LTD. ŞTİ.

2.527.895,00 TL

Emay Mimarlık Mühendislik İnşaat LTD. ŞTİ.

2.590.569,00 TL

Süleyman Doğan, Atlasbk İnşaat LTD. ŞTİ.

2.763.200,00 TL

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.